Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bestuur

Verenigingsjaar 126

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 126 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2019-2020 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Laurens Visser
Secretaris Steven Brouwers
Penningmeester Matthijs Prevaes
Commissaris Intern Ilse van der Zwet
Commissaris Onderwijs Bachelor Babette den Hollander
Commissaris Onderwijs Master Tom Bosma
Commissaris PR & Excursies Stefanie Nanninga

Voorzitter
Laurens Visser

Mijn naam is Laurens Visser, ik ben 21 jaar oud en op dit moment derdejaars student Civiele Techniek. 21 jaar geleden ben ik geboren in het mooie Leuven in België en later ben ik opgegroeid in het altijd gezellige Twente.  Dit jaar ben ik Voorzitter van Het Gezelschap "Practische Studie". Binnen het bestuur zal ik me vooral richten op het leiden van vergaderingen en naar buiten toe zal ik het gezicht zijn van de vereniging. Ik heb super veel zin in dit jaar en ik weet zeker dat ons bestuur er een fantastisch jaar van gaat maken!

Mocht je ergens een vraag over hebben, ik zal altijd voor jullie proberen klaar te staan! Je kan altijd langslopen of een mailtje sturen naar:

voorzitter-ps@tudelft.nl

Secretaris
Steven Brouwers

Mijn naam is Steven Brouwers, 22 jaar en momenteel vijfdejaars student Civiele Techniek. Afgelopen jaar ben ik begonnen aan mijn master Hydraulic Engineering maar dit jaar zal ik mij inzetten als secretaris van Het Gezelschap ''Practische Studie''. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact binnen en buiten de vereniging, de planning en nog veel meer zaken. Daarnaast zal ik het bestuur van PS verantwoorden in de FSR (Facultaire Studentenraad) waar ik me zal inzetten voor het verbeteren van de faculteit.

Ik heb er in ieder geval super veel zin in en mocht je nog vragen hebben voor mij of voor het bestuur in het algemeen dan kan je me altijd bereiken via:

secretaris-ps@tudelft.nl

Penningmeester
Matthijs Prevaes

Mijn naam is Matthijs Prevaes, 21 jaar en alweer 4e jaars student Civiele Techniek. Hoewel Civiel studeren natuurlijk fantastisch is, heb ik besloten om de studie een jaartje op pauze te laten staan om Penningmeester te zijn van PS. Dat houdt in dat ik niet alleen alle centjes zal laten rollen, maar ook de borrelglaasjes zal bollen. Samen met het PR koppel en onder toezicht van de KVC zal ik de zorg dragen voor de financiële gezondheid van onze mooie vereniging.

Heb je een vraag of gewoon zin in een praatje? Je kunt altijd langskomen of mailen naar:

penningmeester-ps@tudelft.nl

PS (b’vo): Altijd te strikken voor een potje tafelvoetbal op het entresol!

Commissaris Intern
Ilse van der Zwet

Mijn naam is Ilse van der Zwet, 20 jaar oud en op dit moment derdejaars student Civiele Techniek. Dit jaar zal ik als commissaris Intern van het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" mij bezighouden met de promotie, de ICT en de website van de vereniging. Daarnaast zit ik vanuit onze vereniging in de Raad van Toezicht van het Delft Career Platform, wat een vacatureplatform is voor studenten, opgericht door vijf verschillende studieverenigingen in Delft.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over bijvoorbeeld de website, het Delft Career Platform of andere zaken, spreek me dan vooral aan of stuur een mailtje naar:

 intern-ps@tudelft.nl

Commissaris Onderwijs Bachelor
Babette den Hollander

Mijn naam is Babette den Hollander. Ondertussen ben ik 21 jaar en vierdejaars student Civiele Techniek. Dit jaar zal ik mijn studie een jaar op pauze zetten om de functie Commissaris Onderwijs Bachelor op mij te nemen. Ik zal de schakel zijn tussen de studenten en docenten. Studenten kunnen bij mij terecht met klachten, problemen of opmerkingen over een vak, maar complimentjes worden ook met open armen ontvangen! Verder zal ik veel in gesprek gaan met onder andere de opleidingsdirecteur en kwaliteitszorg om de kwaliteit van het onderwijs op een goed niveau te houden.

Voor vragen, opmerkingen of complimenten kun je mij altijd bereiken op mijn mail of kom gewoon gezellig langs op PS!

bachelor-ps@tudelft.nl

Commissaris Onderwijs Master
Tom Bosma

Mijn naam is Tom Bosma en ik ben 23 jaar oud. Afgelopen jaar ben ik begonnen aan mijn master Offshore & Dredging Engineering, maar dat zet ik dit jaar even op pauze. Als Commissaris Onderwijs Master ga ik mij hard maken voor de onderwijsbelangen van studenten op onze faculteit. Daarnaast heb ik veel contact met disputen over het reilen en zeilen van het masteronderwijs. Tevens ben ik ook betrokken bij de Public Relations van PS en zal ik een deel van de PR-portefeuille voor mijn rekening nemen. Dat, en nog veel meer dingen, zal mij komend jaar enorm druk bezig houden en daar heb ik enorm veel zin in!

Mocht je vragen hebben of eens willen weten wat er allemaal speelt op het gebied van onderwijs, schroom dan niet om mee eens aan te spreken of te mailen naar: 

master-ps@tudelft.nl

Commissaris PR & Excursies
Stefanie Nanninga

Mijn naam is Stefanie Nanninga en ik ben als vierdejaars studente 21 jaar. Naast het nog uitvogelen van mijn favoriete track van Civiel ben ik in mijn vrije tijd ook graag creatief bezig. Dit jaar zal ik de functie commissaris PR & Excursies op mij nemen en daarmee de link tussen studenten en het bedrijfsleven zijn. Ik kijk er erg naar uit om studenten te laten zien wat voor moois de Civiele wereld te bieden heeft!

Mocht je carrière gerelateerde vragen hebben, opzoek zijn naar meer informatie over de Civiele Bedrijvendagen of gewoon een praatje willen maken; ik ben altijd te bereiken via: 

pr-ps@tudelft.nl

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

De pedels van het bestuur 126:

Pedel  Job Knoop
Vice-Pedel  Stijn Vermeulen

De pedels zijn te bereiken via:
pedels-ps@tudelft.nl

Partners