Bestuur

Verenigingsjaar 124

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Aankomend bestuur 124 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2017-2018 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Joost Verbart
Secretaris Jorik Grolle
Penningmeester Hugo van Looveren
Commissaris Intern Vera Sluijter
Commissaris Onderwijs Bachelor Paulina Kindermann
Commissaris Onderwijs Master Gijs Hendrickx
Commissaris PR & Excursies Laurien Fortuin

 

 

Voorzitter
Joost Verbart

 
 


Hallo iedereen!

Ik ben Joost Verbart, 22 jaar en vierdejaars student Civiele Techniek. Oorspronkelijk kom ik uit Breda, maar sinds het begin van mijn studententijd woon ik met ontzettend veel plezier in Delft. Als voorzitter zal ik de vergaderingen van het bestuur leiden en het gezicht van de vereniging naar buitenaf vertegenwoordigen. Ik hoop dat iedereen met de steun medewerking van de studievereniging het meest uit hun studie kan halen, waarbij we samen hele gave activiteiten kunnen neerzetten. Hopelijk tot op snel PS!

Mocht je ergens vragen of opmerkingen over hebben, kan je mij altijd benaderen via het onderstaande adres!

Secretaris
Jorik Grolle

 

Hoi, mijn naam is Jorik. Ik ben 22 jaar oud en loop hier ondertussen voor het vijfde jaar rond op civiel. Na afronden van mijn bachelor afgelopen jaar zal ik mij een jaar inzetten als secretaris voor Het Gezelschap "Practische Studie". Hierin ben ik verantwoordelijk voor de planning en verzorg ik het contact binnen en voor een groot deel buiten de vereniging. 

Ik ben ik bereikbaar via

Penningmeester
Hugo van Looveren

 

Mijn naam is Hugo van Looveren, ik ben 21 jaar en heb al 3 jaar Civiele Techniek achter de rug. Aankomend jaar zal ik echter niet aan studeren toekomen omdat ik mij zal inzetten voor Het Gezelschap "Practische Studie" als penningmeester van het 124e verenigingsjaar.  Dit houdt in dat ik mij bezig houd met de algehele financiën van PS.

Al vanaf mijn eerste jaar ben ik bij PS betrokken. De eerste commissie die ik heb gedaan is de COCo, samen met Laurien. Met 6 eerstejaars hebben wij een ouderdag neergezet en met succes! Toen die was afgelopen ben ik begonnen met de IR, een reiscommissie voor buiten Europa. Dubai, Hong Kong, Jakarta, Yogyakarta en Bali waren niet de slechtste plekken om te vertoeven. In mijn derde jaar zocht ik het iets dichter bij en organiseer ik een civiel Symposium welke zal plaatsvinden tijdens mijn bestuursjaar.

Nu moedig ik iedereen aan om ook actief te worden, want de vele mooie momenten die ik in mijn studententijd tot nu toe heb meegemaakt waren met actieve PS’ers!

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd langskomen of mailen!

Commissaris Intern
Vera Sluijter

 

Ik ben Vera Sluijter, 19 jaar en 3e jaars student Civiele Techniek. Dit jaar zal ik me inzetten als Commissaris Intern voor PS. In mijn functie zal ik zorg dragen voor de promo en ICT van de vereniging. Daarnaast ben ik dit jaar verantwoordelijk voor de boekingen van het PSOR café. Verder werk ik mee aan het beleid en werk ik in een aantal bestuurscommissies. Ook ben ik dit jaar QQ'er van CiCie, Actie, Lustrum en Spaghettcie.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je me altijd aanschieten of mailen naar  

 

Voor PSOR ben ik te benaderen via

Commissaris Onderwijs Bachelor
Paulina Kindermann

 
 

Ik ben Paulina Kindermann, 21 jaar en vierdejaars student Civiele Techniek. Nadat ik mijn Bachelor heb afgerond, heb ik nu de tijd genomen voor een bestuursjaar bij PS. Ik zal dit jaar de functie Commissaris Onderwijs Bachelor vervullen. Dit houdt in dat ik mij inzet voor het behouden, evalueren en verbeteren van de kwaliteit van het Bachelor-onderwijs. Hierbij is het heel erg belangrijk om de mening van alle studenten te vertegenwoordigen.

Dus als je vragen, opmerkingen of verbeterpunten hebt, kom vooral langs bij de PS balie of mail mij (bachelor-ps@tudelft.nl), want daar word ik blij van!

 

Commissaris Onderwijs Master
Gijs Hendrickx

 
 

Hallo, mijn naam is Gijs Hendrickx en alweer vijfdejaars (master)student Civiele Techniek. Aankomend collegejaar zal ik mij hard gaan maken voor het onderwijs, met een focus op de master. Dit begint al vanaf het derde studiejaar, wanneer een masterkeuze gemaakt moet gaan worden (of misschien een jaartje later). Mocht je nog niet zover zijn in je studie, dan kan ik je uiteraard ook met allerlei andere zaken helpen, of je verslaan met een potje tafelvoetbal. Hier sta ik bijna altijd wel voor open!

Net als bij Paulina, kan je mij altijd blij maken met vragen, opmerkingen en/of verbeterpunten omtrent onderwijs, met bonuspunten als het master gerelateerd is. Mocht je het eng vinden mij persoonlijk te benaderen, dan kan je mij ook mailen (master-ps@tudelft.nl) of het via een bestuursgenoot spelen.

Commissaris PR & Excursies
Laurien Fortuin

 
 

Ik ben Laurien Fortuin, 21 jaar. Op dit moment ben ik vierde jaars student Civiele Techniek. Dit jaar zal ik de functie commissaris PR & Excursies op mij nemen. Dit betekent dat ik verantwoordelijk zal zijn voor het contact met bedrijven. Naast mijn bestuurszaken zal ik drie commissies begeleiden, namelijk BDC, COCo en LExCie. Daarnaast ben ik ook lid van de Raad van Toezicht van het Delft Career Platform. Mocht je vragen hebben, ben ik bereikbaar op onderstaand e-mailadres.

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

 De pedels van het Bestuur 124:

Pedel  Yannick Steenman
Vice-Pedel  Timo Eijkelkamp
   

De pedels zijn te bereiken via:

 

 

Sponsoren

  • Tideway
  • Sweco
  • LievenseCSO
  • TUDelft
  • Dura Vermeer
  • Ingenieursbureau Den Haag
  • Jelmer
  • Max Bögl

Realisatie: verenigingenweb