Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bestuur

Verenigingsjaar 129

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 129 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2022-2023 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Astrid Kleijnen
Secretaris Sytse Notenboom
Penningmeester Hugo von der Thüsen
Commissaris Intern Merel Krämer
Commissaris Onderwijs Bachelor Lena ten Wolde
Commissaris Onderwijs Master Lisa Kleinveld
Commissaris PR & Excursies Jelle Gortemaker

 

Voorzitter
Astrid Kleijnen

Hoi! Ik ben Astrid Kleijnen en ik ben dit jaar voorzitter van Het Gezelschap "Practische Studie". Ik ben 21 jaar oud en studeer nu al vier jaar in Delft. Ik zal met het komende jaar bezig gaan houden met de algemene zaken binnen de vereniging en de communicatie met de TU Delft. Ik kijk er enorm naar uit om me een jaar lang in te mogen zetten voor PS, samen met 6 andere bestuursgenoten.

Ik zou je graag willen ontmoeten, dus spreek mij vooral aan op PS! Anders ben ik bereikbaar via:

Voorzitter-ps@tudelft.nl

Secretaris
Sytse Notenboom

Hoi allemaal! Mijn Naam is Sytse Notenboom, alweer vierdejaars student Civiele Techniek en 20 jaren jong. Na 3 harde jaren studeren, zal ik mij dit jaar volledig in gaan zetten voor de mooiste vereniging van Nederland: Het Gezelschap “Practische Studie”. Dit zal ik doen onder de functie secretaris. Als secretaris zal ik contact met leden houden, ben ik verantwoordelijk voor het notuleren van de vergaderingen en nog veel meer. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met deze 6 andere toppers een heel mooi jaar van te maken.

Mocht je vragen hebben over PS of andere zaken? Kom gezellig langs op het hok voor een praatje of mail mij naar:

Secretaris-ps@tudelft.nl

Penningmeester
Hugo von der Thüsen

Hoi! Ik ben Hugo von der Thüsen, vijfdejaars student en dit jaar de penningmeester van onze vereniging. Samen met mijn zes andere lieve bestuursgenootjes zal ik dit jaar de vereniging in goeie banen leiden waarbij ik mij vooral bezig zal houden met de financiën. Dagelijks zal ik de boekhouding bijhouden, jullie declaraties betalen en de administratieve zaken van de vereniging regelen. Uiteraard QQ ik ook enkele commissies waar ik enorm veel zin in heb! De mensen die mij al kennen weten dat ik altijd in ben voor een praatje, dus kom lekker langs!

Heb je vragen over de geld- en of administratieve zaken van de verniging? Kom dan langs mij! 

Mailen mag natuurlijk ook naar penningmeester-ps@tudelft.nl .

Commissaris Intern
Merel Krämer

Hallo allemaal! Ik ben Merel Krämer, en dit jaar zal ik me inzetten als Commissaris Intern. Dit betekent dat ik me bezig houd met promotie, interne communicatie, ICT en de website van de vereniging. Daarnaast mag ik samen met 4 andere me inzetten voor het Delft career platform, dit is een platform waar verschillende factures op staan voor studentenbanen, stageplekken, starters posities en afstudeer projecten. Ik kijk erg uit naar het komende jaar en weet zeker dat wij samen er een heel mooi jaar van gaan maken!

Mocht je vragen hebben over de website, promotie of iets anders, spreek me dan vooral even aan of stuur een mailtje naar:

intern-ps@tudelft.nl

Commissaris Onderwijs Bachelor
Lena ten Wolde

Hoi allemaal! Ik ben Lena ten Wolde en ik zal dit jaar de functie Commissaris Onderwijs Bachelor bekleden. Ik zal me dit jaar inzetten voor de kwaliteit van het onderwijs voor alle bachelor studenten. Ik zal de brug zijn tussen de studenten en de docenten en zal waar mogelijk het onderwijs proberen te verbeteren. Zelf ben ik 20 jaar oud en dit is mijn tweede jaar als student Civiele Techniek in Delft. Ik kijk ernaar uit om dit jaar leuke activiteiten neer te zetten en de student zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in het onderwijs!

Heb je klachten, ideeën of opmerkingen over het onderwijs, of heb je zin om even gezellig te praten over totaal iets anders? Kom dan vooral even langs de PS balie of neem contact op via bachelor-ps@tudelft.nl

Commissaris Onderwijs Master
Lisa Kleinveld

Hee hallo! Ik ben Lisa en alweer vijfdejaars student, maar heb afgelopen jaar toch mijn bachelordiploma Civiele Techniek weten te behalen. Dit jaar zal ik een nieuwe uitdaging aangaan als commissaris Onderwijs Master. Hiermee zal ik me voornamelijk sterk maken voor de kwaliteit van het onderwijs van de derdejaars, schakel- en masterstudenten. Met het nieuwe Master programma zullen er genoeg uitdagingen zich voor doen waar ik me over wil bekommeren. Ik kijk er in ieder geval naar uit om van dit jaar een pracht jaar te maken samen met 6 bestuursgenoten.

Mocht je vragen, klachten, ideeën, opmerkingen of complimenten hebben over het onderwijs, of wil je me spreken over totaal iets anders? Dan ben ik sowieso te bereiken via master-ps@tudelft.nl of ben ik (bijna) altijd wel op PS te vinden.

Commissaris PR & Excursies
Jelle Gortemaker

Lieve mensies! Mijn naam is Jelle Gortemaker en ik ben alweer vierdejaars student Civiel. Volgend jaar zal ik echter niet heel diep in de boeken duiken want er wacht een PRachtig jaar vol activiteiten, weekendjes en excursies. Als Commissaris PR&Excursies ben ik verantwoordelijk voor al het contact naar bedrijven en zal ik samen met bedrijven vette activiteiten neerzetten zoals excursies, lunchlezingen en de bedrijvendagen. Ik kijk er erg naar uit alle uitdagingen die dit jaar op ons pad komen aan te gaan, mezelf te ontwikkelen en vooral ook veel met PS’ers te chillen!

Ook mij kan je altijd bereiken mocht je vragen hebben of zin in een goed gesprek. Bel, spreek me aan of mail me via:

pr-ps@tudelft.nl

 

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

De pedels van het bestuur 129:

Pedel  Mike Schaap
Vice-Pedel  Laurien Korteweg

De pedels zijn te bereiken via:
pedels-ps@tudelft.nl

Partners