Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bestuur

Verenigingsjaar 128

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 128 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2021-2022 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Jip Kuiper
Secretaris Fleur Heeremans
Penningmeester Celine Bloem
Commissaris Intern Nils Groenhof
Commissaris Onderwijs Bachelor Kiki Drenth
Commissaris Onderwijs Master Vincent Kindermann
Commissaris PR & Excursies Arend-Jan Timmermans

 

Voorzitter
Jip Kuiper

Mijn naam is Jip Kuiper, 20 jaar en momenteel vierdejaars Civiele Techniek student. In de afgelopen drie jaar ben ik commissielid geweest bij de studievereniging en in het komende jaar zal ik mij inzetten als bestuurslid van PS.
Tijdens deze periode vervul ik de functie van voorzitter, dat betekent dat ik voornamelijk bezig zal zijn met het leiden van vergaderingen en het contact hou met mensen buiten de vereniging.
Ik kijk erg uit naar het verloop van het komende jaar, zeker weet ik in ieder geval wel dat wij er als bestuur alles aan gaan doen om er een geweldige tijd van te maken!

Ik ben (bijna) altijd beschikbaar op PS mocht je nog enige vragen hebben, dus spreek mij vooral aan! Anders ben ik bereikbaar via:

Voorzitter-ps@tudelft.nl

Secretaris
Fleur Heeremans

Mijn naam is Fleur Heeremans, 23 jaar en momenteel alweer vierdejaars student Civiele Techniek. Ondanks dat ik genoten heb van deze vier jaar studeren, zal dit collegejaar de studie even op pauze staan. Gedurende dit jaar zal ik mij namelijk inzetten als de Secretaris van Het Gezelschap ''Practische Studie''. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact binnen en buiten de vereniging, de jaarplanning, het archief en nog veel meer zaken. Ik heb enorm veel zin in om er samen met mijn bestuur een fantastisch jaar van te maken!

Mocht je vragen hebben aan mij of aan het bestuur in het algemeen, dan kan je mij altijd bereiken via:

secretaris-ps@tudelft.nl

Penningmeester
Celine Bloem

Hoi!! Ik ben Celine Bloem, en dit jaar zal ik de functie penningmeester op me nemen. Ik heb net mijn Bachelor Civiele Techniek afgerond, maar voordat ik doorstroom naar de master ga ik nog even een jaartje full-time bezig zijn met PS.
Als penningmeester houd ik me elke dag druk bezig met de centen van PS en zorg ik ervoor dat het geld goed besteed wordt!Mocht je dus vragen hebben over geld, BTW-bedragen of een mening hebben over het aanbod frisjes in de koelkast op PS spreek me dan vooral aan.

Mailen mag natuurlijk ook naar penningmeester-ps@tudelft.nl . Joe joe!

 

 

Commissaris Intern
Nils Groenhof

Hoi! Ik ben Nils Groenhof, op dit moment derdejaars student Civiele Techniek in Delft. Aankomend jaar zal ik me inzetten als Commissaris Intern van het bestuur van het 128e verenigingsjaar van Het Gezelschap "Practische Studie". Dit betekent dat ik me bezig houd met promotie, interne communicatie, ICT en de website van de vereniging. Daarnaast deel ik part-time de functie Commissaris PR met Arend-Jan, waarbij we de link zullen zijn tussen het bedrijfsleven, PS en studenten. 

Mocht je vragen hebben over de website, promotie of iets anders, spreek me dan vooral even aan of stuur een mailtje naar:

intern-ps@tudelft.nl

Commissaris Onderwijs Bachelor
Kiki Drenth

Hoi allemaal! Ik ben Kiki Drenth en ik zal dit jaar de functie Commissaris Onderwijs Bachelor bekleden. Door contact te hebben met studenten, docenten en de faculteit probeer ik zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van het onderwijs. Zelf ben ik 22 jaar oud en dit is mijn vierde jaar als student Civiele Techniek in Delft. Ik kijk ernaar uit om dit jaar leuke activiteiten neer te zetten en de student zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in het onderwijs.
 
Heb je klachten, ideeën of opmerkingen over het onderwijs, of heb je zin om even gezellig te praten over totaal iets anders? Kom dan vooral even langs de PS balie of neem contact op via bachelor-ps@tudelft.nl !
 
 

Commissaris Onderwijs Master
Vincent Kindermann

Mijn naam is Vincent Kindermann, ik ben 22 jaar oud en ben inmiddels vijfdejaars student. Ik heb begin afgelopen jaar mijn bachelor afgerond en ben halverwege het jaar begonnen aan de master Building Engineering. Na een halfjaartje met plezier deze master gedaan te hebben, is het nu tijd om een jaartje te pauzeren met de studie en mij volledig in te zetten voor de vereniging. Binnen ons bestuur ga ik de functie Commissaris Onderwijs Master vervullen. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het onderwijs voor de derdejaars bachelor studenten en alle master studenten. Hiervoor heb ik contact met de verschillende onderwijsinstanties op de faculteit en de masterdisputen.

Als je vragen, opmerkingen, klachten of compliment hebt over het onderwijs of iets anders kun je me altijd bereiken op PS of via master-ps@tudelft.nl!

Commissaris PR & Excursies
Arend-Jan Timmermans

Ik ben Arend-Jan Timmermans en ben vierdejaarsstudent. Het studeren was lachen, maar de mogelijkheid om met zes andere prachtige mensen een jaar samen te werken was een aanbod dat te aantrekkelijk was.

Als half Nederlands half Spaanse student heb ik veel meegemaakt in het kleine wereldje van PS. Als middelbare scholier stapte ik in een wereld met mogelijkheden. Voor alles en iedereen was er iets, en voor mij was het PS. Dit jaar ben ik de commissaris PR & Excursies van de vereniging, een functie waar je een glimlach en een telefoon voor nodig hebt. De PR & Excursies is de verbinding tussen het bedrijfsleven en de studenten.

Heb je zin om lekker te babbelen of te bellen? Kom dan lekker langs op het hok! Ik ben altijd te bereiken via pr-ps@tudelft.nl

 

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

De pedels van het bestuur 128:

Pedel  Gijs Janssen
Vice-Pedel  Puck van de Ven

De pedels zijn te bereiken via:
pedels-ps@tudelft.nl

Partners