Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bestuur

Verenigingsjaar 130

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 130 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2023-2024 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Christiaan Boon
Secretaris Ruth Dekker
Penningmeester Rona Jak
Commissaris Intern Martha van de Lindeloof
Commissaris Onderwijs Bachelor Bouwe-Jan ten Donkelaar
Commissaris Onderwijs Master Pieter Doedée
Commissaris PR & Excursies Mike Schaap

 

Voorzitter
Christiaan Boon

Hey, ik ben Christiaan Boon en ik ben dit jaar de voorzitter van Het Gezelschap "Practische Studie". Ik ben 22 jaar oud en heb inmiddels al vier jaar studeren achter de rug zitten. Ik zal me komend jaar bezig houden met de algemene zaken van de vereniging en de communicatie met de TU Delft. Ik kijk er enorm naar uit om me een jaar in te zetten voor PS en heb er veel zin in!

Ik zie je komend jaar graag op PS, dus spreek me vooral aan als je me ziet! Ik ben ook te bereiken op:

voorzitter-ps@tudelft.nl

 

Secretaris
Ruth Dekker

Ha Parels, 
Mijn naam is Ruth Dekker. Ik ben 22 jaar oud en dit is mijn vierde jaar op deze prachtige faculteit. Dit jaar mag ik de mooie functie als secretaris vervullen. Daarnaast mag ik ook deel uitmaken van de FSR en de DCP, een gezellig jaartje dus! Ik hoop je snel te zien op PS voor een bakkie koffie of een gezellig praatje!

Mocht je vragen hebben over PS of andere zaken? Kom gezellig langs op het hok voor een praatje of mail mij naar:

Secretaris-ps@tudelft.nl

Penningmeester
Rona Jak

Heehoi! Ik ben Rona Jak, 22 jaar oud en dit is alweer mijn vijfde jaar in Delft. Het aankomende jaar houd ik mij bezig met de geldzaken van Het Gezelschap “Practische Studie” en al het andere wat hierbij komt kijken; denk bijvoorbeeld aan de inkoop van de thee, koffie en pepermuntjes. Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie aankomend jaar heel veel op PS te zien!

Spreek me vooral aan of bereik me via penningmeester-ps@tudelft.nl.

Commissaris Intern
Martha van de Lindeloof

Hoi! Ik ben Martha van de Lindeloof, 21 jaar en aankomend derdejaars student. Afgelopen twee jaar heb ik veel rondgehuppeld op PS. Om te chillen te tafel voetballen of voor een commissie. Ik heb de ExtraCT, de MExiCo en de COWcie gedaan en dit vond ik alle drie echt super leuk! Naast mijn studie en PS ben ik veel tijd kwijt aan de paarden. Aankomend jaar zal ik de functie van Commissaris Intern gaan bekleden. Ik zal dus vooral veel bezig zijn met bijvoorbeeld de website en de promo van PS.

Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit om jullie volgend jaar veel te zien op PS, dus kom gezellig langs om te kletsen!

(Voor vragen ben ik ook bereikbaar via Intern-ps@tudelft.nl, maar in real live is natuurlijk veel gezelliger)

Commissaris Onderwijs Bachelor
Bouwe-Jan ten Donkelaar

Hoi allemaal! Mijn naam is Bouwe-Jan ten Donkelaar en ik ben aankomend jaar Commissaris Onderwijs Bachelor bij Het Gezelschap “Practische Studie”, super leuk! Ik zal mij voornamelijk bezig gaan houden met alle zaken rondom het eerste- en tweedejaars onderwijs van Civiele Techniek. Verder kijk ik er heel erg naar uit om dit jaar samen met mijn lieve bestuursgenootjes een lustrumjaar vol leuke activiteiten te organiseren. Heb je vragen of gewoon even zin om te babbelen? Kom vooral langs op PS! Of stuur een mailtje naar: bachelor-ps@tudelft.nl

Commissaris Onderwijs Master
Pieter Doedée

Hoi allemaal! Ik ben Pieter en ik ben dit jaar de commissaris onderwijs master van PS. Ik woon al mijn hele leven in Delft en ben hier nu twee jaar aan het studeren. Dit jaar ga ik me met deze zes parels inzetten om voor jullie een zo leuk mogelijk jaar neer te zetten bij de studievereniging en om het 26ste lustrum goed te vieren. Ik kijk er enorm naar uit om je een keer op PS te zien!

Spreek me vooral aan als je me een keer ziet lopen en anders kun je me altijd mailen! (Master-ps@tudelft.nl)

Commissaris PR & Excursies
Mike Schaap

Hallo! Mijn naam is Mike, 23 jaar oud en ik vertoef alweer vijf jaar in het mooie Delft. Naast mijn studie werk ik met veel plezier bij HANNO, vind je mij regelmatig bij PS maar ook op de hockeyvelden van DHC Hudito. Ik kijk enorm uit om volgend jaar namens PS het contact te voeren met de centrale bedrijven van PS. Daarnaast ben ik erg enthousiast over komend lustrumjaar en alle activiteiten die PS volgend jaar organiseert.

Het lijkt mij leuk om je te ontmoeten, spreek me dus vooral aan!

pr-ps@tudelft.nl

 

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

De pedels van het bestuur 130:

Pedel  Tijmen Mollink
Vice-Pedel  Elke van Thiel

De pedels zijn te bereiken via:
pedels-ps@tudelft.nl

Partners