Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bestuur

Verenigingsjaar 127

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 127 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2020-2021 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Ilian de Snoo
Secretaris Bastiaan van der Hoeven
Penningmeester Joris Dekker
Commissaris Intern Lisette de Valk
Commissaris Onderwijs Bachelor Eef Bosveld
Commissaris Onderwijs Master Thomas Nieuwhuis
Commissaris PR & Excursies Christa Winterman

Voorzitter
Ilian de Snoo

Mijn naam is Ilian de Snoo, ik ben 21 jaar oud en op dit moment vierdejaars student Civiele Techniek. Dit jaar ga ik mijn studie een jaartje opzij zetten om mij in te zetten als Voorzitter van Het Gezelschap "Practische Studie". Binnen het bestuur zal ik me vooral richten op het leiden van vergaderingen en naar buiten toe zal ik het gezicht zijn van de vereniging. Ik heb super veel zin in dit jaar en ik weet zeker dat ons bestuur er een fantastisch jaar van gaat maken!

Mocht je ergens een vraag over hebben, dan kan je mij altijd aanspreken! Je kan langslopen bij PS of een mailtje sturen naar:

voorzitter-ps@tudelft.nl

Secretaris
Bastiaan van der Hoeven

Mijn naam is Bastiaan van der Hoeven, 21 jaar en momenteel alweer vierdejaars student Civiele Techniek. Ondanks dat ik genoten heb van deze drie jaar studeren, zal dit collegejaar de studie even op pauze staan. Gedurende dit jaar zal ik mij namelijk inzetten als de Secretaris van Het Gezelschap ''Practische Studie''. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact binnen en buiten de vereniging, de jaarplanning, het archief en nog veel meer zaken. Ik heb enorm veel zin in om er samen met mijn bestuur een fantastisch jaar van te maken!

Mocht je vragen hebben aan mij of aan het bestuur in het algemeen, dan kan je mij altijd bereiken via:

secretaris-ps@tudelft.nl

Penningmeester
Joris Dekker

Mijn naam is Joris Dekker, 21 jaar en zo goed als klaar met mijn bachelor Civiele Techniek. Voordat ik begin aan mijn master leg ik de studieboeken een jaartje aan de kant om me fulltime in te zetten als Penningmeester van Het Gezelschap "Practische Studie". Als Penningmeester zal ik er voor zorgen dat al het geld goed besteed wordt en dat er genoeg versnaperingen aanwezig zijn.

Heb je een vraag over de geldzaken van PS, de verschillende soorten thee of iets heel anders? Aarzel dan niet om me een mailtje te sturen via penningmeester-ps@tudelft.nl

Commissaris Intern
Lisette de Valk

Hoii! Ik ben Lisette de Valk, op dit moment derdejaars student Civiele Techniek in Delft. Aankomend jaar zal ik me inzetten als Commissaris Intern van het bestuur van het 127e verenigingsjaar van Het Gezelschap "Practische Studie". Dit betekent dat ik me bezig houd met promotie, interne communicatie, ICT en de website van de vereniging. Daarnaast deel ik part-time de functie Commissaris PR met Christa, waarbij we de link zullen zijn tussen het bedrijfsleven, PS en studenten. 

Mocht je vragen hebben over de website, promotie of iets anders, spreek me dan vooral even aan of stuur een mailtje naar:

intern-ps@tudelft.nl 

Commissaris Onderwijs Bachelor
Eef Bosveld

He, ik ben Eef Bosveld, 21 jaar en dit jaar ben ik de commissaris Onderwijs Bachelor. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Civiele Techniek gehaald en ik ben erg enthousiast om me nu een jaar volledig in te zetten voor de studievereniging. In mijn functie als Commissaris Onderwijs Bachelor zal ik de schakel zijn tussen de studenten en docenten. Studenten kunnen bij mij terecht met klachten, problemen of opmerkingen over een vak, maar complimentjes worden ook met open armen ontvangen! Verder zal ik veel in gesprek gaan met onder andere de opleidingsdirecteur en kwaliteitszorg om de kwaliteit van het onderwijs op een goed niveau te houden.

Voor vragen, opmerkingen of complimenten kun je mij altijd bereiken op mijn mail (bachelor-ps@tudelft.nl) of kom gewoon gezellig langs op PS!

Commissaris Onderwijs Master
Thomas Nieuwhuis

Mijn naam is Thomas Nieuwhuis en ik ben momenteel vierdejaars student Civiele Techniek. Na het afronden van mijn bachelor was het tijd voor een nieuwe uitdaging; bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie". Als Commissaris Master Onderwijs houd ik me bezig met het onderwijs binnen de master, het schakelprogramma en de minors. Ik heb hierbij veel contact met mensen binnen de faculteit en de verscheidene disputen. Bovendien zit ik in de Raad van Toezicht van Delft Career Platform, dit is een vacatureplatform gerund door vijf studieverenigingen uit Delft.

Heb je vragen over onderwijs of heb je gewoon zin in een gezellig praatje? Kom vooral eens langs of stuur me een mailtje!

master-ps@tudelft.nl

Commissaris PR & Excursies
Christa Winterman

Mijn naam is Christa Winterman en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in het oosten van het land en in mijn vrije tijd ben ik vaak aan het koken of aan het sporten. Volgend jaar ga ik met de master structural engineering beginnen, maar voordat ik daar mee start zal ik een jaar lang de functie commissaris PR&Excursies op mij nemen. Door deze functie zal ik de link tussen studenten en het bedrijfsleven zijn, waarbij ik iedereen wil laten zien hoe veel mooie, diverse kanten de Civiele wereld heeft!

Mocht je carrière gerelateerde vragen hebben, op zoek zijn naar meer informatie over de Civiele Bedrijvendagen of gewoon een praatje willen maken; ik ben altijd te bereiken via:

pr-ps@tudelft.nl

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

De pedels van het bestuur 127:

Pedel  Max Blanken
Vice-Pedel  Celine Bloem

De pedels zijn te bereiken via:
pedels-ps@tudelft.nl

Partners