Bestuur

Verenigingsjaar 123

Het bestuur van Het Gezelschap "Practische Studie" bestaat uit 7 studenten die een studiejaar lang zich fulltime inzetten voor de vereniging.  Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.  

Bestuur 123 van Het Gezelschap "Practische Studie" is voor het academisch jaar 2016-2017 als volgt geconstitueerd:

Voorzitter Mitchel Grund
Secretaris Timo Dijkstra
Penningmeester Eefje Benschop
Commissaris Intern Sjoerd Gnodde
Commissaris Onderwijs Bachelor Amber van Hamel
Commissaris Onderwijs Master Anneroos Brussee
Commissaris PR & Excursies René de Koning 
 

 

 

Voorzitter
Mitchel Grund

 
 

Mijn naam is Mitchel Grund en ik ben 22 jaar. Na 4 jaar studeren heb ik inmiddels mijn bachelor gehaald en zet ik mij dit jaar in voor PS, waar ik de voorzitter ben.  Dit houdt in dat ik mij bezig houd met bijvoorbeeld het beleid, zowel het maken als het uitvoeren ervan, maar ook veel vergaderingen meepak, zoals de SVR.  Dit is een maandelijkse vergadering met  de voorzitters van andere studieverenigingen waarin bijvoorbeeld  problemen die wij in ons jaar tegenkomen besproken worden. Verder ben ik ook de QQ’er van een aantal commissies: BaCo, EuReCo, Jaarboek, en MExiCo.

Mocht je ergens vragen of opmerkingen over hebben, kan je mij altijd benaderen via het onderstaande adres!

Secretaris
Timo Dijkstra

 

Ik ben Timo Dijkstra, 21 jaar en 4e jaars student Civiele Techniek. Na 3 jaar allerlei commissies gedaan te hebben bij PS zet ik mij dit jaar als bestuurslid in voor de vereniging. In mijn functie als secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande post, beheer ik de info-mail en maak en onderhoud ik de jaarplanning. Daarnaast ben ik ook nog lid van het PSOR bestuur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de boekingen van het PSOR café. Daarnaast werk ik mee aan het beleid en werk ik in een aantal bestuurscommissies. Ook ben ik QQ'er van een aantal commissies zoals de ExtraCT en de MExiCo.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je me altijd even aanschieten. Ook ben ik bereikbaar via
Voor PSOR ben ik te benaderen via

Penningmeester
Eefje Benschop

 

Mijn naam is Eefje Benschop, ik ben 3e-jaars student Civiele Techniek en 20 jaar. In mijn eerste twee jaar heb ik mooie commissies gedaan en dit collegejaar bekleed ik de functie penningmeester binnen het bestuur van PS. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle geldstromen van de vereniging. Ik ben daarom veel bezig met boekhouden en andere leuke financiële zaken. Daarnaast ben ik QQ’er van vier commissies: COCo, Gala, JaBo en MeisCie.

Voor vragen of opmerkingen kan je altijd langskomen of mailen!

Commissaris Intern
Sjoerd Gnodde

 
 

Ik ben 21 jaar en vierdejaars student Civiele Techniek. Dit academisch jaar zal ik de functie Commissaris Intern op mij nemen.  Dit houdt in dat ik met bezighoud met de website en de app, promotie van de vele evenementen die PS rijk is en de ICT op onze locatie. Daarnaast ben ik QQ’er van een groot aantal commissies, te weten de ExtraCT, de SpaghettCie, CamCo, COWcie en de StuntCie.

Stuur mij vooral een mail voor vragen en/of verzoeken over promotie en de website.

Commissaris Onderwijs Bachelor
Amber van Hamel

 
 

Ik ben Amber, 22 jaar en derdejaars student Civiele Techniek. Komend jaar zal ik me als Commissaris Onderwijs Bachelor vooral bezig houden met veel onderwijszaken. Zoals mijn functie al zegt ligt mijn focus vooral op de eerste drie jaar van de studie, de Bachelor. Samen met de onderwijscommissies evalueer ik het onderwijs en heb ik contact met de docenten, onderwijsdirecteuren en de faculteit. Verder zit ik in de Facultaire Studentenraad waar ik ook de belangen van de studenten bij het onderwijs behartig. Daarnaast ben ik QQ'er van de volgende commissies bij PS: EJC, TJC, WiPSo en Sympo.

Zit je met een vraag, klacht of verbeterpunt over het onderwijs of iets anders? Je mag me altijd aanschieten of mailen!

Commissaris Onderwijs Master
Anneroos Brussee

 
 

Mijn naam is Anneroos Brussee, ik ben 21 jaar en 4e jaars student met inmiddels een behaalde bachelor Civiele Techniek. Dit jaar ben ik de Commissaris Onderwijs Master van Het Gezelschap "Practische Studie". Voor PS bestaat geen vaste rol binnen de kwaliteitszorg van de master, dus deze functie bevat veel vrijheden. Centraal staat het toezicht houden op een goed masterprogramma en het betrekken van masterstudenten bij PS-activiteiten die voor hen relevant zijn. Zo onderhoud ik het contact met de masterdisputen, organiseer ik de Master Case Day in samenwerking met de disputen en zal ik andere projecten in relatie tot de master oppakken. Daarnaast richt ik me op algemene onderwijszaken, zoals het boeken- en bijlesplatform.

Voor vragen of opmerkingen kun je me altijd benaderen!

Commissaris PR & Excursies
René de Koning

 
 

Mijn naam is René de Koning, 4e jaars student Civiele Techniek en heb vorig jaar mijn Bachelor afgerond. Mijn functie binnen het bestuur is Commissaris PR & Excursies. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het onderhouden van de bedrijfscontacten van de vereniging. In samenwerking met het bedrijfsleven is de studievereniging in staat om al haar gewenste activiteiten te kunnen voldoen. Het Gezelschap "Practische Studie" heeft goede contacten met bedrijven die actief zijn in de civiele sector, vaak al lange tijd. Deze samenwerkingen wordt door de vereniging zeer op prijs gesteld en gekoesterd. De studievereniging is ooit opgericht met als doel de praktijk van de civiele techniek bij de studenten te brengen door middel van excursies. Vandaar dat Excursies aan mijn functie is toegevoegd en ik verantwoordelijk ben voor alle excursies die gedurende het jaar worden georganiseerd. Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking staan we daar uiteraard voor open. Stuur dan vooral een mail naar onderstaand adres.

Pedels

De pedels ondersteunen het bestuur in al haar studentikoze activiteiten, maar zijn daarnaast ook vertrouwenspersoon van de (commissie)leden van Het Gezelschap "Practische Studie". Ze voorzien het bestuur van het nodige commentaar zodat deze haar taak optimaal kan uitvoeren.

 De pedels van het Bestuur 123:

Pedel  Gijs Hendrickx
Vice-Pedel  Jan van Overeem
   

De pedels zijn te bereiken via:

 

 

Sponsoren

  • Jelmer
  • Rijkswaterstaat
  • Brunel
  • Allseas
  • Sweco
  • Ingenieursbureau Den Haag
  • Deltares
  • LievenseCSO

Realisatie: verenigingenweb