Sponsoren

Dit symposium zou niet mogelijk zijn zonder de vele sponsoren. De bedrijven die deze dag mede mogelijk maken, staan op deze pagina beschreven, dus kijk snel verder en ontdek meer over de interressante projecten en bezigheden van deze sponsoren.

Koninklijke BAM groep staat bekend als een innovatieve en professionele aannemer. Over de hele wereld werken zij aan civiele projecten en bieden diverse uitdagingen in de sectoren Bouw en Techniek, Infra, Vastgoed en Publiek- private samenwerking (pps). BAM is werkzaam in alle gebieden van het bouwproces en duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip. Activiteiten rond de nieuwe spoorbrug over hat Amsterdam- Rijnkanaal en ook innovatieve projecten zoals de hyperloop in samenwerking met o.a. de TU Delft, worden met grote interresse vanuit de civiele wereld bekeken.

Meer weten over de Koninklijke BAM groep? Klik dan op het logo of klik hier voor de website.

Dura Vermeer is werkzaam in de vakgebieden Bouw, Infrastructuur, Engineering en Dienstverlening. In opdracht van derden wordt er gewerkt om tot toonaangevende en integrale oplossingen te komen waarbij duurzaamheid van groot belang is. Dura Vermeer is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en neemt daarin de bijbehorende verantwoordelijkheid. Onder meer de parkeergarage Lammermarkt in Leiden, de diepste van heel Nederland en de welbekende ondergrondse spoortunnel in Delft waren uitdagende projecten waaraan Dura Vermeer een behoorlijk steentje heeft bijgedragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Dura Vermeer? Klik dan op het logo of klik hier voor de website.

Infraquest is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat, TNO en de TU delft en is opgezet met het oog op kennisontwikkeling op het gebied van infrastructuur. Infraquest is hierbij zowel actief in droge- als in natte kunstwerken en kijkt ook naar het aspect asset management, wat op dit moment erg actueel is door de grote vervangingsopgave die ons in Nederland te wachten staat. Het doel is vooral om met ontwikkelingen te komen die het aanpassen of vernieuwen van infrastructuur vergemakkelijken en verbeteren. Gezien de uitdagingen op het gebied van infrastructuur de komende jaren, is het verder ontwikkelen van kennis op dit vlak noodzakelijk.

Meer informatie over Infraquest? Klik dan hier

Boskalis Nederland is hoofdaannemer van multidisciplinaire infrastructurele projecten en werkt zowel op het land als op het water. Kustweringen, kademuren, dijken, ligplaatsen, fly- overs, viaducten en (snel)wegen zijn nog maar een kleine greep uit het werkveld waarin Boskalis Nederland zich bevindt. Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van onder andere de diverse benodigde kunstwerken, gaat gepaard met zorg voor de natuur.  Een voorbeeld hiervan zijn de Markerwadden, die ruimte zullen geven voor recreatie en de natuur.

Meer weten over Boskalis Nederland? Klik dan op het logo of vind de website hier.

Fugro is actief op het gebied van geotechniek en specialiseert zich onder andere in funderingstechnieken en grondonderzoek. Het verzamelen, interpreteren en beheren van gegevens over grond en oppervlak zijn van groot belang. Fugro verzorgt projectmanagement, advies, inventarisatie, ontwerp, technische voorbereiding, toezicht en directievoering. De rol van Fugro binnen het bouwproces is vooral te danken aan de grote kennis van natuurlijke grondstoffen en de daaropvolgende informatieverstrekking aan ontwerper, uitvoerder en beheerder.

Benieuwd naar de werkzaamheden van Fugro? Klik dan voor carrieremogelijkheden op het logo en klik hier voor de website.

Sponsoren

  • Fugro
  • Dura Vermeer
  • Infraquest
  • Boskalis
  • BAM

Realisatie: verenigingenweb