Locatie Theater De Veste

De locatie van het civiel symposium 2018 zal zijn:

                   en               

Een symposium moet op alle raakvlakken haar charmes uitstralen. De eerste indruk van het bezoek is vaak de locatie. Een gebouw dat bezoekers met een warm onthaal ontvangt moet dan ook zorgvuldig worden geselecteerd. Met deze instelling is de locatie voor het symposium gekozen. Midden in het centrum van Delft bevind zich Theater de Veste. Een theater waar al vele beroemdheden hun shows hebben gehouden en waar elke week tal van voorstellingen te zien zijn. Met zijn grote foyer en theatercafé zullen de verschillende activiteiten mooi worden gefaciliteerd. De sfeer die het theater uitstraalt zal een goede combinatie zijn met onder andere de casussen en het diner.

Daarnaast zal niet alleen het theater worden gebruikt, maar zal ook een zaal van bioscoop Pathé bezoekers huisvesten. Wie heeft hier niet tal van films gezien? Pathé is een begrip voor de student in Delft, net als het theater. De lezing en College Tour zullen hier goed tot hun recht komen.

Op 9 oktober 2018 bent u allen van harte welkom op het Vesteplein 1 te Delft bij Theater De Veste voor het civiel symposium "Civieler in Conflict".

Meer informatie over Theater De Veste en Pathé Delft kunt u respectievelijk hier en hier vinden.

Adres Theater De Veste:
Vesteplein 1 Delft
Postadres
Asvest 1
2611 PK Delft

Adres Pathé Delft:
Vesteplein 5
2611 WG Delft

Sponsoren

    Realisatie: verenigingenweb