Partners 2019

Dit symposium in 2019 zou niet mogelijk zijn zonder de vele partners. De bedrijven die deze dag mede mogelijk maken, staan op deze pagina beschreven, dus kijk snel verder en ontdek meer over de interessante projecten en bezigheden van deze partners.

Amsterdam – De fysieke stad in topconditie

Als Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam staan we midden in de stad, die wij van onder tot boven kennen. Als ingenieurs van de stad werken we aan grote en kleine Amsterdamse projecten. We zijn het technisch geweten van de stad: we richten de openbare ruimte in en regelen dat kabels en leidingen ondergronds een plek krijgen. Van bruggen tot boomwortels en ondergrondse parkeergarages. Zichtbare en onzichtbare projecten.

Werken aan Amsterdam is chaos, onvoorspelbaar en vooral leuk! Wil je werken aan uitdagende projecten die vragen om techniek op het scherpst van de snede? Ligt jouw passie bij de complexiteit van de stad? Zoek je een eerste baan, stage of afstudeeropdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam werkt voor de bewoners, ondernemers en bezoekers van Rotterdam. We zijn makers van de Stad van de Toekomst. We horen bij de mensen die deze prachtige wereldstad steeds mooier, slimmer en schoner maken. Van betrouwbare infrastructuur en kunstwerken boven en onder de grond, tot state-of-the-art innovatie: in Rotterdam kom je het allemaal tegen! Het Ingenieursbureau Rotterdam werkt samen met veel partijen in wijde omgeving, zoals Rijkswaterstaat, verschillende waterschappen, de provincie Zuid-Holland en ook het Ingenieursbureau Amsterdam. Van ontwerp tot uitvoer: het Ingenieursbureau Rotterdam is altijd nauw betrokken.

Voor als je liever een filmpje kijkt. 

   

Vraagstukken zoals klimaatverandering en snelle verstedelijking maken onze wereld steeds complexer.
Of het nu gaat om het optimaliseren van de ruimte in steden of het bouwrijp maken van braakliggend terrein, wij behalen uitzonderlijke en duurzame resultaten voor onze klanten.
Onze medewerkers werken nauw samen om waarde te creëren uit gebouwde en natuurlijke omgevingen, waarbij de integratie in de bestaande omgeving voorop staat. Van winkelcentra in Shanghai tot nieuwe spoorwegsystemen in Doha en het terugdringen van de luchtvervuiling in Los Angeles.
Arcadis. Verbetering van levenskwaliteit.

Meer weten over Arcadis Nederland BV? Klik dan op het logo of klik hier voor de website.

DEME is a world leader in the highly specialised fields of dredging, infrastructure, environmental and offshore engineering. The Group can build on more than 140 years of know-how and experience and has fostered a pioneering approach throughout its history.

Although DEME's activities originated with its core dredging business, the portfolio diversified substantially over the decades. Today's activities encompass dredging, land reclamation, hydraulic engineering, services for the offshore industries and environmental works.

DEME's vision is to work towards a sustainable future by offering solutions for global challenges: rising sea levels, climate change, the transition towards renewable energy and polluted rivers and soils.

PWNT  is wholly owned by Dutch water utility PWN, and is unique in its formation and mission to make the utility’s more than 99 years of experience and innovations in water treatment available worldwide. Our extensive R&D programmes have led to the development of efficient and sustainable solutions in water treatment based on suspended ion exchange, ceramic membrane applications and advanced oxidation, applications that can be used for a wide variety of water sources.

All our solutions offer lower life cycle costs, greater efficiency and much lower environmental impact. We work closely with our clients to create optimal results and strongly believe in partnering with highly recognized universities and globally respected companies. PWNT is located in the Netherlands and Singapore.

Delta marine Consultants (DMC) is een innovatief Nederlands Ingenieursbureau opgericht in 1978. DMC maakt onderdeel uit van de Koninklijke BAM Groep en is in de Nederlandse markt bekend onder de naam BAM Infraconsult. Met totaal ca. 500 werknemers is het wereldwijd actief en hebben we vestigingen in Nederland, Jakarta en Singapore 

Infrastructuur is nooit af. In een snel veranderende wereld formuleren wij antwoorden op complexe infrastructurele vraagstukken.

We kijken met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap en vertalen onze kennis en ervaring naar oplossingen die duurzaam, beheersbaar, betaalbaar, veilig en bouwbaar zijn. Voor kleine en grote opdrachtgevers. Wereldwijd.

Als advies- en ingenieursbureau van BAM Infra Nederland geven wij leiding aan het ontwerp van stedelijke infrastructuur, grootschalige lijninfrastructuur, havens en kustwaterbouw. We zijn betrokken bij alle bouwfases. Naast ontwerpwerkzaamheden verzorgen wij tenderstrategie, risicomanagement, systems engineering, vergunnings- en omgevingsmanagement.

 

De organisatie van het Universiteitsfonds Delft bestaat uit het Bestuur, de Commissie van Uitvoering en het Bureau. Het fonds werd op 30 juni 1925 opgericht als stichting 'Delftsch Hogeschoolfonds' middels een notariële actie.

Meer weten over het Universiteitsfonds van de TU Delft? Klik dan op het logo of klik hier voor de websit

 

Sponsoren

    Realisatie: verenigingenweb