Nieuws

Nieuw: College Tour

Een nieuw onderdeel van het symposium dit jaar is de College Tour. Naar het concept van het gelijknamige programma van Twan Huys zal dagvoorzitter Tjerk Zitman in de bioscoopzaal van Pathé samen met de deelnemende studenten onze gast, Patrick Buck, interviewen. Wat beweegt hem om bepaalde dingen wel of niet mee te nemen in beslissingen die gevoelig liggen? Hoe gaat hij om met ethische dilemma's?

Buck heeft zich zijn hele carrière persoonlijk sterk gemaakt voor duurzaam bouwen. In 2007 werd hij voor zijn inzet bij de Betuweroute beloond met een koninklijke onderscheiding (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau). Na de afronding van de Betuweroute besloot Buck dat de opgedane kennis over dit soort overheidsprojecten niet verloren mocht gaan. Hij richtte de voorgangers van Neerlands Diep op (de Rijksprojectacademie en Kennis in het Groot), waar les wordt gegeven in, en kennis wordt gedeeld over projectmanagement. In 2010 ontving Buck uit handen van prinses Laurentien de Klimaatpenning voor ProRails CO2-Prestatieladder, een instrument dat bedrijven stimuleert hun eigen CO2-productie te reduceren.

Wil jij Patrick Buck ook een vraag stellen of luisteren naar zijn verhaal? Schrijf je hier in voor het Symposium!

Sponsoren

    Realisatie: verenigingenweb