Nieuws

Kick-off lezing Ballast Nedam

De inschrijvingen van het Kick Off Event dat dinsdag 2 oktober zal plaatsvinden in de lunchpauze zijn open. Onno Dwars zal namens Ballast Nedam komen praten over de interessante stelling of de gebouwde omgeving kan bijdragen aan een langer leven:

Onno Dwars, oud student Civiele Techniek TU Delft en directeur Ballast Nedam Development, schreef ooit: ‘Elk gebouw is een milieu delict’. Onno vertelt tijdens zijn lezing hoe Ballast Nedam kijkt naar en inspeelt op de kansen om de gebouwde omgeving te transformeren van milieudelict naar de motor van Nederland. Door het verbinden en huisvesten van mensen. En hij vertelt hoe het bijdraagt aan een gegarandeerd langer én gezonder leven!

De lezing en het daarbij horende broodje Leo zijn gratis. Wacht niet langer en schrijf je morgen in voor de evenementen! Tickets zijn hier te vinden.

Sponsoren

    Realisatie: verenigingenweb