Voorlichtingen

Elk jaar organiseert PS samen met de faculteit meerdere voorlichtingen, hieronder staat een overzicht wanneer welke voorlichting is.

Minor voorlichting
Master voorlichtingen
Studeren in het buiteland
Stage voorlichtingen

Minor voorlichting

Ieder jaar vindt een centrale minorvoorlichting plaats in de aula, dit jaar was deze op dinsdag 10 april 2018. Deze voorlichting duurt een middag en er is een informatiemarkt waar elke minor een stand heeft waar je vragen kan stellen, en zijn er algemene presentaties. 

Meer weten? Kijk op minors.tudelft.nl voor meer info over de minorvoorlichting in de aula, een overzicht van alle minors die de TU aanbiedt, en om je in te schrijven voor een minor.

Belangrijke data:
1 t/m 31 mei 2018: 1e inschrijfperiode minors in Osiris. (Externe studenten kunnen zich uitsluitend in deze periode inschrijven.)
1 t/m 31 juli 2018: 2e inschrijfperiode minors in Osiris. Let op: alleen minors waar nog plaats is na loting staan open voor inschijving.

Master voorlichting

Ieder jaar vinden in november en december de master voorlichtingen plaats, georganiseerd voor Civiele Techniek. Van maandag 27 november t/m woensdag 13 december 2017 zijnde voorlichtingen over de verschillende civiele masters in de lunchpauze. 

Daarnaast zijn er jaarlijks twee master-events in de aula, waar je over alle masterrichtingen van de TU informatie kan krijgen op een informatiemarkt en bij opleidingspresentaties. Het eerstevolgende Master Event is op 23 november 2017 in de Aula van de TU Delft. 

Meer weten?

Studeren in het buitenland

International Office is een orgaan van de faculteit dat je kan helpen bij het regelen van de periode die je naar het buitenland wil. Dit kan zowel voor je minor zijn, als voor een stage tijdens je master, je multidisciplinair project of je afstudeerproject. Om je te informeren over de procedure en wat er allemaal geregeld moet worden organiseren het International Office en PS elk jaar een Study Abroad Week, waarbij in elke lunchpauze een ander onderwerp aan bod komt. Deze voorlichting vindt meestal in november plaats.
Meer weten? Kijk op studyabroad.tudelft.nl of op buitenland.tudelft.nl
Ook is het slim om je te enrollen voor de blackboardpagina "Student and International Office CEG" waar nog meer nuttige informatie te vinden is. 

Stage voorlichtingen

Als je geïnteresseerd bent in stagelopen tijdens je studie in het binnen- of buitenland kan je ook langs het International Office gaan. Daarnaast organiseren ze in samenwerking met PS elk jaar de stagevoorlichting. Deze vindt altijd plaats tijdens de Civiele Bedrijven Dagen, omdat veel studenten die de CBD bezoeken óf op zoek zijn naar óf geïnteresseerd zijn in een stage. Hier wordt uitgelegd hoe studenten een stage kunnen regelen, wat er allemaal bij komt kijken en wat eruit kan worden gehaald.
Meer weten? Kijk op stagebureau.citg.tudelft.nl.

Sponsoren

  • Continu
  • Practische Studie
  • Dura Vermeer
  • Strukton Civiel
  • Allseas
  • Brunel
  • Arthe Civil & Structure
  • VolkerWessels

Realisatie: verenigingenweb