Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Master

Met een bacheloropleiding Civiele Techniek word je tot vele masteropleidingen toegelaten. Hier zitten de masteropleidingen bij van onze eigen faculteit en masteropleidingen van andere faculteiten en universiteiten. Daarnaast kun je door middel van het volgen van een schakelprogramma instromen in een groot aantal andere masters. De meest gekozen masters staan op deze pagina beschreven. Op Collegerama zijn alle mastervoorlichtingen van de faculteit te vinden. Verder is er ieder jaar een algemene master informatiemarkt en een master event voor Civiele Techniek, die plaatsvindt op de faculteit.

MSc Civil Engineering MSc Construction, Management and Engineering

MSc Offshore & Dredging Engineering MSc Transport, Infrastructure & Logistics

Nuttige informatie & links

Voorlichtingen Masterherziening

Per september 2022 zal het nieuwe masterprogramma van start gaan. Het masterprogramma Civil Engineering zal op enkele plekken veranderen, daarnaast zal er een nieuwe masterprogramma starten: Environmental Engineering. Dit nieuwe programma zal onder andere bestaan uit de voormalige track 'Watermanagament', deze zal vanuit het oude masterprogramma Civil Engineering verplaatsen naar dit nieuwe programma. 

Op woensdag 29 september heeft de faculteit voorlichtingscolleges gegeven over de veranderingen voor de studenten, met vooral aandacht voor de huidige derdejaars-studenten. Deze voorlichtingen zijn opgenomen en kunnen terug gekeken worden. 

Voor het vernieuwde masterprogramma 'Civil Engineering', het nieuwe masterprogramma 'Environmental Engineering' en het vernieuwde masterprogramma 'Applied Earth Sciences'.

Nieuwe master per september 2022
In september 2022 zal het huidige masterprogramma overgaan in het nieuwe programma. Maar waarom wordt de master eigenlijk veranderd, en wat betekent dit voor jou? Op deze en nog veel meer vragen kan je een antwoord vinden op de FAQ.
FAQ Nieuwe MSc
Annotaties
Naast je reguliere masterprogramma kan je ook annotaties doen. Annotaties zijn een extra aantekening op je diploma dat je kan krijgen door je keuzevakken en afstudeeronderwerp aan een bepaald thema te binden. Meer informatie kan je vinden op de website van de TU Delft.
Annotaties
Doorstroommatrix
Het overgrote deel van de studenten die een bachelor hebben gevolgd aan de faculteit CiTG volgen ook een master aan dezelfde universiteit. Echter kan je er ook voor kiezen om een master aan een andere faculteit te volgen of zelfs aan een andere universiteit. Hier komen vaak aanvullende eisen bij kijken, wil je weten welke? In de doorstroommatrix wordt voor veel masters aangegeven wat deze eisen zijn.
Doorstroommatrix
Mystudyplanning
Deze tool is bedoeld voor studenten van de MSc Civil Engineering of de MSc Construction Management and Engineering. In deze tool kan je je registreren voor een mastertrack (en specialisatie indien van toepassing) en een vakkenpakket samenstellen. De deadline voor het registreren van een mastertrack is 15 september voor studenten die starten in september en 1 december voor studenten die starten in februari. Aan het eind van het eerste semester moet ook het vakkenpakket worden geregistreerd.
mystudyplanning
Studiegids
Wil je meer weten over de inhoud van een bepaald vak? Of heb je een vraag aan de docent en ben je op zoek naar zijn/haar emailadres? Alle informatie over de vakken is terug te vinden in de studiegids.
Studiegids

Partners