Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Onderwijsnieuws 2.2

Donderdag = Onderwijsnieuws

In de tweede periode bestaat de verplichte zelfstudie. Studenten met een onvoldoende (cijfer lager dan 5.75) bij zowel Analyse (Q1) als Constructiemechanica (Q1) zijn verplicht in Q2 minstens acht middagen actief deel te nemen aan de begeleide zelfstudie, 4x bij Analyse en 4x bij Dynamica & Modelvorming.

De aanwezigheid en actieve deelname worden geregistreerd. Studenten die niet aan de eis voldoen, worden niet toegelaten tot de eerste tentamenmogelijkheid van Analyse (CB1001-16) en Dynamica & Modelvorming (CTB1210) in Q2.
Studenten die ervoor kiezen om in periode 2 slechts 1 van beide tentamens te doen, zijn verplicht actief aan 4 zelfstudiemiddagen deel te nemen. De zelfstudiemiddagen moeten worden gevolgd bij het vak waar de student tentamen voor wil doen.
Zwaarwegende redenen om niet aan de eis van de verplichte zelfstudie te kunnen voldoen, meld je tijdig bij de studieadviseur.

21 november 2019 14:56

Partners