Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Onderwijsnieuws 1.6

Donderdag = Onderwijsnieuws

Afgelopen woensdag is de TU gestart met het ontwikkelen van een nieuw ‘Strategisch Kader voor toekomstig masteronderwijs’. Samen met andere studieverenigingen was Tom hierbij om samen met mensen als docenten van alle disciplines, onderwijsdirecteuren en zelfs onze decaan, te brainstormen over waar het master onderwijs van de toekomst aan moet voldoen. Een ontzettend waardevolle sessie waar ook de mening van de studenten erg serieus genomen werd.

Dit was het startsein voor een traject dat ongeveer drie jaar gaat duren, want dit is niet iets wat je eventjes doet. Er zijn nu groepen gemaakt en elke groep gaat een advies uitbrengen over een nog te bepalen onderwerp. Ook hier is PS weer vertegenwoordigd! Gaaf dat we als vereniging hier aan mee mogen werken.

10 oktober 2019 13:42

Partners