Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Nieuws

 • Onderwijsnieuws 4.2

  Vrijdag  = Onderwijsnieuws

  Vandaag het onderwijsnieuws niet op donderdag, maar op vrijdag omdat er weer een nieuwe regeling bekend is gemaakt! Dit keer voor de eind bachelor studenten die van plan waren volgend jaar aan hun master te beginnen.

  De zogenaamde harde knip is de wettelijke bepaling die zegt dat een student eerst de bacheloropleiding of het schakelprogramma moet afronden, voordat de student kan doorstromen naar een masteropleiding. Om mogelijke studievertraging met bijbehorende nadelige gevolgen vanwege COVID-19 te beperken, mogen universiteiten van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een tijdelijke, zogenaamde zachte knip instellen voor de overgang van een bacheloropleiding naar een masteropleiding.

  Voor bachelor- en schakelstudenten, die in het studiejaar 2019-2020 zijn ingeschreven bij de TU Delft, gelden de volgende uitgangspunten.

  Voor bachelorstudenten:

  • Bachelorstudenten die op 31 augustus 2020 maximaal 15 EC aan bachelorvakken van hun examenprogramma tekort komen, mogen in het studiejaar 2020-2021 mastervakken volgen en deelnemen aan tentamens van mastervakken
  • Faculteiten kunnen per masteropleiding vakken als inhoudelijke ingangseis aanwijzen, bijvoorbeeld afronding van het BEP. Faculteiten informeren studenten van hun bacheloropleidingen vóór 15 mei 2020 welke inhoudelijke eisen zij stellen
  • De mogelijkheid om zonder afgeronde bacheloropleiding mastervakken te mogen volgen, vervalt op 31 augustus 2021

   

  Voor schakelstudenten:

  • Schakelstudenten die op 31 augustus 2020 een tekort van maximaal 15 EC hebben in hun schakelprogramma mogen in het studiejaar 2020-2021 mastervakken volgen en deelnemen aan tentamens van mastervakken
  • De mogelijkheid om zonder afgerond schakelprogramma mastervakken te mogen volgen, vervalt op 31 augustus 2021

   

  Bovenstaande regeling geldt voor de instroom van masterstudenten binnen de TU Delft. Mogelijk wordt de regeling via landelijke afspraken uitgebreid om studenten tussen universiteiten en enkele hbo-instellingen te laten doorstromen. Informatie daarover volgt uiterlijk 15 mei 2020.

  When the student is ready, the master appears - Proverb

 • Onderwijsnieuws 4.1

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Doordat alle vakken anders gaan in deze tijden gaan, zullen ook de vakevaluaties anders verlopen. De faculteit is aan het kijken hoe de onderwijskwaliteit van hetzelfde niveau kan blijven. Ook wordt er gekeken of er nu oplossingen worden gebruikt die misschien de komende jaren ook nog gebruikt zouden kunnen worden. De mening van studenten is hierbij ontzettend belangrijk. Daarom heb je afgelopen vrijdag een mail gekregen met daarin een vragenlijst. Heb je deze nog niet ingevuld, doe dit dan alsjeblieft alsnog. Ook jouw mening is van belang en hoe meer meningen hoe beter dit blok voor jou zal verlopen!

  Laten we elkaars mening respecteren hoe fout die van jou ook is - Omdenken

 • Onderwijsnieuws 3.9

  Donderdag = Onderwijsnieuws = enquête invullen!

  Gister heeft de TU Delft bekend gemaakt dat het onderwijs van Q4 zo veel mogelijk online zal worden gegeven. Dit geldt ook voor de tentamens. Dit betekent dat er tot het einde van Q4 geen colleges zullen plaatsvinden in collegezalen en dat er zo veel mogelijk tentamens op alternatieve wijze zullen plaatsvinden. Er wordt nog gekeken wat er gedaan kan worden met onderdelen die niet online kunnen, zoals practica. Houdt de BrightSpace pagina’s van je vakken goed in de gaten!

  Om de kwaliteit van het online onderwijs te waarborgen heeft ORAS een enquête opgesteld. Op deze manier kunnen zij jou helpen om de vakken goed door te laten gaan. Den enquête is te vinden in deze link: www.ORAS.nl/survey

  Corona, nu maar hopen dat de boel niet op slot gaat als ik nèt op school zit - Loesje

 • Onderwijsnieuws 3.8

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De TU Delft heeft nieuwe regels bekend gemaakt voor het BSA van studenten die zijn gestart in september 2019 en studenten die BSA uitstel hadden.

  Als je bent gestart in 2019 en aan het eind van het jaar 45 EC hebt, heb je je BSA behaald net als in andere jaren.

  Als je bent gestart in 2019 en tussen de 30 en 44 EC hebt, krijg je automatisch BSA uitstel.

  Als je bent gestart in 2019 en in maart een tussentijds positief BSA advies hebt ontvangen (tussen de 22.5 en 30 EC), krijg je automatisch BSA uitstel.

  Heb je in maart geen positief BSA ontvangen en aan het eind van het jaar geen 30 EC behaald? Dan zal je een negatief BSA ontvangen. Uitstel wegens persoonlijke problemen is nog mogelijk.

  Heb je vorig jaar al uitstel gehad? Dan krijg je een positief BSA als je aan het eind van het jaar 45 EC hebt gehaald. Je kan opnieuw uitstel aanvragen als dit is veroorzaakt door persoonlijke problemen.

  Ten slotte: Als je dit jaar uitstel krijgt, zal je volgend jaar alle 60 EC van het eerste jaar moeten halen om een positief BSA te krijgen.

  Mail voor vragen naar studyadvisors-ceg@tudelft.nl

  Oke ik kap met dingen uitstellen, vanaf morgen - Loesje

 • Onderwijsnieuws 3.7

  Donderdag = Vrijdag = Quarantaine = Onderwijsnieuws

  Ondanks dat in deze tijden elke dag en elke week hetzelfde lijkt, is week 3.7 toch al bijna voorbij. Dit betekent dat de tentamenweken eraan komen. Vergeet je dan ook niet in te schrijven voor je tentamens! We begrijpen dat het erg vervelend is dat er nog niet van elk vak bekend is of het tentamen wel of niet doorgaat. De TU is hard aan het werk om zo veel mogelijk studenten hun vakken af te laten ronden op een manier dat het niveau behouden kan worden. Ondertussen zijn de herkansingen van Dynamica en Modelvorming en Kansrekening en Statistiek uitgesteld. Over de andere vakken wordt meer laten weten zodra er meer bekend is. Zorg ervoor dat je BrightSpace goed in de gaten houdt om iedere update gelijk mee te krijgen. Veel succes tijdens deze thuisperiode!

  Lord, please give me the stength to study - Minions

 • Onderwijsnieuws 3.6

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Een universiteit die een paar weken de deuren sluit, iets dat niet veel mensen eerder hebben meegemaakt. Ook voor de TU Delft is dit een moeilijke situatie. Het doel is om studenten geen extra studievertraging op te laten lopen, maar is dit haalbaar? Er wordt op het moment hard nagedacht over mogelijke opties om studenten zo veel mogelijk vakken af te laten ronden. Hoe dit er allemaal uit zal gaan zien is ook bij ons nog niet bekend. Op dit moment wordt het veel zelfstudie aan de eettafel en door bikkelen om toch die punten binnen te slepen. Met klachten en vragen kan je nog altijd terecht bij bachelor-ps@tudelft.nl. Heel veel succes!

  Ze zeggen dat blokken niet slecht is voor je gezondheid, maar ik neem geen risico - Ja

 • Onderwijsnieuws 3.5

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Ondertussen is het jaar over de helft en dat betekent voor de eerstejaars studenten dat er een keuze moet worden gemaakt. Ga ik door met de studie of niet? Iedere student studeert op zijn eigen manier. De een past beter bij het WO en de ander bij het HBO. Vrijdag 27 maart zal er een info sessie plaatsvinden over het HBO. Dit kan zijn omdat het niveau te hoog ligt, maar ook omdat je graag meer praktijk onderdelen wilt in je studie en zo zijn er nog meer redenen waarom het HBO beter bij je kan passen. HBO is dan ook zeker niet slechter dan het WO, het is vooral anders!

  Op 27 maart zal er een info sessie plaatsvinden over studeren aan het HBO. Kom vooral langs om meer te weten te komen.

  27 maart 12.30 – 14.00 uur – lokaal 2.62

  Als deze sessie niet doorgaat door corona maatregelen, kan je met vragen altijd mailen naar studyadvisors-ceg@tudelft.nl

 • Onderwijsnieuws 3.4

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Choose your right master programme!

  On Thursday 19 March the faculty of CEG organises a master information afternoon for all 2nd and 3rd year bachelor students from our faculty. The programme consists of an information market where all master programmes and student associations will be present. Simultaneously to the information market, presentations from all master programmes will be given in 3 rounds. The afternoon will be concluded with a Master Forum - stand up of students from all the master programmes.

  Time: 12.30 p.m., including lunch

  Location: 1st Floor between lecture hall  A and B

  Programme:

  12.30 Lunch and Information market including all master programmes and student associations

  13.00 Presentation ‘Choosing a master programme’ by director of education Hans Welleman – Lecture Hall A

  13.30 Round 1 Master presentations by 5 programmes - several lecture rooms

  14.10 Round 2 Master presentations by 5 programmes – several lecture rooms

  14.50 Round 3 Master presentations by 4 programmes – several lecture rooms

  15.30 Master Forum: stand-up by students from all master programmes, organised by Practische Studie – Lecture hall A


 • Onderwijsnieuws 3.2

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Acht weken lang luister je naar een docent voorin de collegezaal. Diegene probeert jou veel kennis bij te brengen door het geven van colleges en door het maken van opdrachten. Maar wie is dit eigenlijk? Omdat deze mensen moeilijk met 400 man een koffietje kunnen gaan drinken, helpt PS hier een handje bij. Namelijk door dit voorstelrondje! Lees het rustig door en leer eens wat nieuwe dingen over de docenten.https://practischestudie.nl/onderwijs/nieuws

  Een goede leraar is iemand die dingen uit je haalt in plaats van je ermee volstopt – Neal Donald Walsch

 • Onderwijsnieuws 3.1

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Elk vak heeft zijn eigen BrightSpace pagina, maar wist je dat PS ook een eigen pagina heeft? Op deze pagina kan je veel informatie vinden. Denk bijvoorbeeld aan het eerstejaarsboekje, informatie over minors, keuzevakken, BEP en masters. Maar ook alle flipoverresultaten en goede tools zoals de studieplanner zijn er te vinden. Neem vooral eens een kijkje en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! https://brightspace.tudelft.nl/d2l/home/70883

  Waarom moeilijk doen als het samen kan? - Loesje

 • Onderwijsnieuws 2.9

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Het onderwijs wordt constant geëvalueerd om de vakken van goede kwaliteit te houden, maar hoe gebeurt dat eigenlijk?

  Ieder blok kent een voor- en nablok. Hier komen alle docenten die dat blok een vak geven bij elkaar samen met kwaliteitszorg, de opleidingsdirecteur en een aantal studenten.

  Het voorblok is een paar weken voor het begin van een nieuw blok. Tijdens het voorblok wordt er gesproken over wat er veranderd is ten opzichte van afgelopen jaar en er wordt gekeken of de afspraken zijn nagekomen. Ook wordt er gekeken of de deadlines van de vakken niet te dicht bij elkaar liggen.

  Het nablok is een paar weken na het einde van het blok. Als voorbereiding op het nablok worden de vakken geëvalueerd door studenten. Deze vakevaluaties worden tijdens het nablok besproken. Heb jij punten die niet vergeten moeten worden tijdens deze bespreking? Mail dan naar bachelor-ps@tudelft.nl , vul het klachtenformulier in op de website of kom langs bij PS!

  Vraag kinderen niet of ze het snappen. Vraag of je het goed hebt uitgelegd - Omdenken

 • Onderwijsnieuws 2.8

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De tentamens komen dichterbij en dat betekent dat de dagen op de faculteit langer worden. Om al dat harde werken wat minder zwaar te maken wil PS graag helpen! Daarom zal er ook deze tentamenperiode weer gezorgd worden voor een lekker ontbijt en diner.

  Wat, wanneer, waar, hoeveel?

  Diner | maandag 20 januari om 18:00 | PSOR | €2.50

  Ontbijt | maandag 27 januari om 8:30 | PS | €1
   

  Schijf je in op de site!

  Heb je jaren gestudeerd, wordt gezond boerenverstand weer hip - Loesje

 • Onderwijsnieuws 2.7

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De tentamens komen eraan en dat betekent dat het nieuwe blok alweer in zicht is. Voor de oudere bachelor studenten betekent dit dat er keuzes moeten worden gemaakt, namelijk welke keuzevakken je gaat volgen. Het is niet verplicht om specifieke vakken te kiezen om een mastertrack te mogen volgen, maar sommige vakken zijn practischer dan andere! In het specialisatieboekje staat meer informatie en een tabel met alle aanbevolen vakken per master track.

  Het specialisatieboekje kan je hier vinden: https://practischestudie.nl/onderwijs/bachelor-civiele-techniek onder specialisatie vakken.

  Wat je ook doet, probeer iets. – Franklin Roosevelt

 • Onderwijsnieuws 2.6

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Nog één dagje en dan is het zover.. Kerstvakantie! De cadeaus worden ingeslagen, de kerstboom wordt opgetuigd en de kerstborrels worden georganiseerd. De kerstvakantie is de eerste vakantie dit jaar en mede daardoor wordt er altijd erg naar uitgekeken. Het eerste momentje van rust is aangebroken. Er zullen vast wat mensen zijn die van plan zijn om een beetje bij te werken in de vakantie, maar pieker niet te lang en geniet ook zeker van deze mooie en gezellige dagen!

  Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

  “Zie je wel! Ik ben beter in vakantie dan in studeren”

 • Onderwijsnieuws 2.5

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Leer de onderwijscommissies kennen! Binnen het onderwijs wordt elke jaarlaag vertegenwoordigd door een onderwijscommissie. De eerstejaars door de EJC, tweedejaars door de TJC, derdejaars door de DJC en de schakelaars door de SchakelCie. De commissies evalueren alle vakken en organiseren leuke activiteiten voor al hun jaargenoten.

  Heb je een klacht of vraag over een vak? Je kan de onderwijscommissies altijd aanspreken of bereiken via de mail op:

  ejc-ps@tudelft.nl / tjc-ps@tudelft.nl / djc-ps@tudelft.nl / schakelcie-ps@tudelft.nl

  Ook kan je het klachtenformulier invullen op de site of even langslopen bij PS!

   “Education is the most powerful weapon we can use to change the world.” – Nelson Mandela

 • Onderwijsnieuws 2.4

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk in de wereld. De opties zijn oneindig. Career & Counselling Services wil jou graag helpen bij jouw ontwikkeling van persoonlijke, studiegerelateerde en  loopbaanvaardigheden. Iedere maand bieden zij nieuwe trainingen en workshops aan. Deze trainingen gaan over vijf verschillende onderwerpen: Managing your career, Making study choices, Essential study skills, Working with others en Awereness & self-management. Neem voor meer informatie vooral een kijkje de BrightSpace pagina. https://brightspace.tudelft.nl/d2l/home/47279

  “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous

 • Onderwijsnieuws 2.2

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  In de tweede periode bestaat de verplichte zelfstudie. Studenten met een onvoldoende (cijfer lager dan 5.75) bij zowel Analyse (Q1) als Constructiemechanica (Q1) zijn verplicht in Q2 minstens acht middagen actief deel te nemen aan de begeleide zelfstudie, 4x bij Analyse en 4x bij Dynamica & Modelvorming.

  De aanwezigheid en actieve deelname worden geregistreerd. Studenten die niet aan de eis voldoen, worden niet toegelaten tot de eerste tentamenmogelijkheid van Analyse (CB1001-16) en Dynamica & Modelvorming (CTB1210) in Q2.
  Studenten die ervoor kiezen om in periode 2 slechts 1 van beide tentamens te doen, zijn verplicht actief aan 4 zelfstudiemiddagen deel te nemen. De zelfstudiemiddagen moeten worden gevolgd bij het vak waar de student tentamen voor wil doen.
  Zwaarwegende redenen om niet aan de eis van de verplichte zelfstudie te kunnen voldoen, meld je tijdig bij de studieadviseur.

 • Onderwijsnieuws 2.1

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Een nieuw blok betekent nieuwe docenten! Wie zijn dit nou eigenlijk? Hoe zijn ze daar terecht gekomen en wat doen zij in hun vrije tijd? Om deze vragen te beantwoorden is er ook dit blok weer een voorstelrondje. Leer de mensen die jou de stof leren ook eens op een andere manier kennen.

 • Onderwijsnieuws 1.10

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Heb jij ons flipover bord al zien staan bij de tentamenzalen? Na ieder tentamen is het bestuur aanwezig om jouw mening over het tentamen te horen. Wij willen er graag voor zorgen dat elk tentamen van vergelijkbaar niveau is. Daarom proberen we zo veel mogelijk meningen te horen na het tentamen. Deze resultaten worden daarna naar de vakdocent gestuurd. Ben je zelf nieuwsgierig naar de resultaten? Loop dan eens langs de onderwijsborden tegenover de balie en op het entresol!

 • Onderwijsnieuws 1.9

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De faculteit CITG kent drie studieadviseurs, Karel, Anneloes en Pascal. Je kan contact met ze opnemen voor persoonlijke en studie gerelateerde vragen of problemen die van invloed kunnen zijn op je studiesucces. Het zijn hele lieve mensen die je graag helpen, dus voel je zeker niet bezwaard om langs te gaan!

  De studieadviseurs zijn te vinden op de tweede verdieping in de kamers 2.77, 2.77.1 en 2.79. Iedere lunchpauze is er een inloopspreekuur. Duurt je vraag langer dan 10 minuten? Maak dan online een afspraak via https://www.tudelft.nl/studenten/faculteiten/citg-studentenportal/organisatie/studieadviseurs-citg/

 • Onderwijsnieuws 1.8

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De tentamens komen eraan en dat betekent voor veel studenten dat de studiedagen wat worden verlengd. Om niet zomaar voor een dichte deur te staan of een gebouw uitgestuurd te worden, is het fijn om te weten welk gebouw wanneer open is. ORAS heeft hiervan een overzicht gemaakt om jou te helpen. Kies je favoriete studieplek en ga aan de slag. Dit overzicht is te vinden op de website: https://practischestudie.nl/onderwijs/tentamenbundels Heel veel succes met de tentamens!

 • Onderwijsnieuws 1.7

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Aangezien er regelmatig studenten zijn die zich te laat inschrijven voor bouwplaats, deze week het onderwijsnieuws over bouwplaats!

  Alle studenten die dit jaar het programmeeronderdeel van CTB2000-D1 met een voldoende afgerond hebben worden automatisch enrolled in CTB2000-D2. Mocht je echter niet deel willen nemen in Q2, stuur dan een email naar bouwplaats.registratie@gmail.com om je uit te schrijven, anders word je in een groepje ingedeeld.

  Andere studenten (bijvoorbeeld studenten die vorig jaar CTB2000-D1 gehaald hebben, maar niet D2), kunnen zich aanmelden door uiterlijk Donderdag 7 November het formulier in te vullen op: www.tinyurl.com/bouwplaats
  Vul het formulier volledig in en klik dan op [submit] onderaan het formulier. Nogmaals: Het wordt niet aangeraden om deel te nemen aan Q2 als je het programmeren van Q1 niet met een voldoende afgerond hebt. Al het programmeren van Q1 is vereiste voorkennis voor programmeren in Q2.

 • Onderwijsnieuws 1.6

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Afgelopen woensdag is de TU gestart met het ontwikkelen van een nieuw ‘Strategisch Kader voor toekomstig masteronderwijs’. Samen met andere studieverenigingen was Tom hierbij om samen met mensen als docenten van alle disciplines, onderwijsdirecteuren en zelfs onze decaan, te brainstormen over waar het master onderwijs van de toekomst aan moet voldoen. Een ontzettend waardevolle sessie waar ook de mening van de studenten erg serieus genomen werd.

  Dit was het startsein voor een traject dat ongeveer drie jaar gaat duren, want dit is niet iets wat je eventjes doet. Er zijn nu groepen gemaakt en elke groep gaat een advies uitbrengen over een nog te bepalen onderwerp. Ook hier is PS weer vertegenwoordigd! Gaaf dat we als vereniging hier aan mee mogen werken.

 • Onderwijsnieuws 1.5

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Ondertussen is de periode alweer halverwege. De eerste deeltentamens zijn geweest, vooral voor de eerstejaars studenten een spannend moment! Het zou kunnen dat jij ondertussen ergens tegenaan bent gelopen bij een vak. Zitten er veel fouten in de opgaves? Was het tentamen te lang? Of heb je ergens anders een klacht over? Vul dan het PS klachtenformulier in op https://practischestudie.nl/onderwijs/klachten of loop even langs PS en dan zullen wij ons best doen om de problemen aan te pakken.

 • Onderwijsnieuws 1.4

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Lijkt het jou gaaf om tijdens je studie een keer naar het buitenland te gaan? Van 7 tot 11 oktober is de study abroad week. Tijdens deze week kan je meer informatie krijgen over de mogelijkheden. Elke dag worden er tijdens de lunchpauze korte presentaties gegeven. Op maandag over stage en MDP, dinsdag over exchange, additional thesis en twee internationale programma’s en woensdag over overige informatie onderwerpen. Heb je verdere vragen? Loop dan gerust tijdens de lunchpauze langs international office in 2.73!

 • Onderwijsnieuws 1.3

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Vandaag stel ik jullie graag voor aan een belangrijke onderwijsraad van de faculteit CITG, de FSR! Deze raad bestaat uit een groep studenten die zich inzet voor de belangen van studenten Civiele Techniek en Geowetenschappen. Het geeft advies aan en heeft inspraak op de gang van zaken van verschillende organisaties en diensten van de faculteit. Heb je een opmerking, idee of klacht over hoe dingen lopen, studieplekken of koffieplekken? Mail dan naar fsr-citg@tudelft.nl

 • Onderwijsnieuws 1.2

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Om ervoor te zorgen dat jullie genoeg kennis hebben om te shinen tijdens je tentamen zijn er een hoop mensen in dienst bij de TU Delft. Vaak staat zo iemand alleen voor een volle collegezaal met soms wel 400 studenten. Hierdoor zal je niet vaak de kans krijgen om een gezellig praatje te maken. Hier is iets op bedacht! Met dit voorstelrondje leer je jouw leermeesters/leermeesteressen eens wat beter kennen en ook op een iets andere manier.

 • Onderwijsnieuws 1.1

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus het is tijd voor een goede planning. Welke vakken ga je volgen? Hoe komt dit uit in andere periodes en hoeveel punten moet je nog? De studieplanner kan je helpen bij het beantwoorden van deze vragen en het inrichten van jou ideale collegejaar! Vooral als je nog wat vakken open hebt staan van de vorige jaren kan deze planner heel erg helpen.

  Je kunt hem hier vinden:  https://practischestudie.nl/onderwijs/studieplanning-maken

 • Onderwijsnieuws 1.0

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Nu de zomervakantie alweer bijna voorbij is, is het weer tijd voor onderwijsnieuws! Dit betekent ook dat het onderwijs volgend jaar niet meer van Koen en Laura komt, maar van Babette en Tom. Wij zullen volgend jaar de functies van commissaris Onderwijs Bachelor en Master op ons nemen. Bij ons kan je altijd terecht met alle vragen en klachten over onderwijs. Wij zijn te vinden op PS of te bereiken via bachelor-ps@tudelft.nl en master-ps@tudelft.nl. Wij hebben er onwijs veel zin en kijken uit naar een mooi onderwijs jaar!

 • Onderwijsnieuws 4.11

  Het moment waar we allemaal voor vreesden is aangebroken… het laatste onderwijsnieuws van Bestuur 125.  Het onderwijsnieuws maken was de highlight van onze week en we hopen dat jullie er allemaal van hebben geleerd en van hebben genoten. Wij wensen onze opvolgers Babette en Tom heel veel succes, er liggen nog genoeg  uitdagingen binnen het onderwijs! Heel veel plezier op een verdiende vakantie. Het was ons een eer en een waar genoegen, Koen en Laura.

  “Mag ik een quote uitkiezen? – Sunar Sutarto Hardjososuno, hopend onderwijs

Partners