Nieuws

Nieuws

 • Onderwijsnieuws 3.7

  27 maart 2020

  Donderdag = Vrijdag = Quarantaine = Onderwijsnieuws

  Ondanks dat in deze tijden elke dag en elke week hetzelfde lijkt, is week 3.7 toch al bijna voorbij. Dit betekent dat de tentamenweken eraan komen. Vergeet je dan ook niet in te schrijven voor je tentamens! We begrijpen dat het erg vervelend is dat er nog niet van elk vak bekend is of het tentamen wel of niet doorgaat. De TU is hard aan het werk om zo veel mogelijk studenten hun vakken af te laten ronden op een manier dat het niveau behouden kan worden. Ondertussen zijn de herkansingen van Dynamica en Modelvorming en Kansrekening en Statistiek uitgesteld. Over de andere vakken wordt meer laten weten zodra er meer bekend is. Zorg ervoor dat je BrightSpace goed in de gaten houdt om iedere update gelijk mee te krijgen. Veel succes tijdens deze thuisperiode!

  Lord, please give me the stength to study - Minions

 • Onderwijsnieuws 3.6

  19 maart 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Een universiteit die een paar weken de deuren sluit, iets dat niet veel mensen eerder hebben meegemaakt. Ook voor de TU Delft is dit een moeilijke situatie. Het doel is om studenten geen extra studievertraging op te laten lopen, maar is dit haalbaar? Er wordt op het moment hard nagedacht over mogelijke opties om studenten zo veel mogelijk vakken af te laten ronden. Hoe dit er allemaal uit zal gaan zien is ook bij ons nog niet bekend. Op dit moment wordt het veel zelfstudie aan de eettafel en door bikkelen om toch die punten binnen te slepen. Met klachten en vragen kan je nog altijd terecht bij bachelor-ps@tudelft.nl. Heel veel succes!

  Ze zeggen dat blokken niet slecht is voor je gezondheid, maar ik neem geen risico - Ja

 • Onderwijsnieuws 3.5

  12 maart 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Ondertussen is het jaar over de helft en dat betekent voor de eerstejaars studenten dat er een keuze moet worden gemaakt. Ga ik door met de studie of niet? Iedere student studeert op zijn eigen manier. De een past beter bij het WO en de ander bij het HBO. Vrijdag 27 maart zal er een info sessie plaatsvinden over het HBO. Dit kan zijn omdat het niveau te hoog ligt, maar ook omdat je graag meer praktijk onderdelen wilt in je studie en zo zijn er nog meer redenen waarom het HBO beter bij je kan passen. HBO is dan ook zeker niet slechter dan het WO, het is vooral anders!

  Op 27 maart zal er een info sessie plaatsvinden over studeren aan het HBO. Kom vooral langs om meer te weten te komen.

  27 maart 12.30 – 14.00 uur – lokaal 2.62

  Als deze sessie niet doorgaat door corona maatregelen, kan je met vragen altijd mailen naar studyadvisors-ceg@tudelft.nl

 • Onderwijsnieuws 3.4

  05 maart 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Choose your right master programme!

  On Thursday 19 March the faculty of CEG organises a master information afternoon for all 2nd and 3rd year bachelor students from our faculty. The programme consists of an information market where all master programmes and student associations will be present. Simultaneously to the information market, presentations from all master programmes will be given in 3 rounds. The afternoon will be concluded with a Master Forum - stand up of students from all the master programmes.

  Time: 12.30 p.m., including lunch

  Location: 1st Floor between lecture hall  A and B

  Programme:

  12.30 Lunch and Information market including all master programmes and student associations

  13.00 Presentation ‘Choosing a master programme’ by director of education Hans Welleman – Lecture Hall A

  13.30 Round 1 Master presentations by 5 programmes - several lecture rooms

  14.10 Round 2 Master presentations by 5 programmes – several lecture rooms

  14.50 Round 3 Master presentations by 4 programmes – several lecture rooms

  15.30 Master Forum: stand-up by students from all master programmes, organised by Practische Studie – Lecture hall A


 • Onderwijsnieuws 3.2

  20 februari 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Acht weken lang luister je naar een docent voorin de collegezaal. Diegene probeert jou veel kennis bij te brengen door het geven van colleges en door het maken van opdrachten. Maar wie is dit eigenlijk? Omdat deze mensen moeilijk met 400 man een koffietje kunnen gaan drinken, helpt PS hier een handje bij. Namelijk door dit voorstelrondje! Lees het rustig door en leer eens wat nieuwe dingen over de docenten.https://practischestudie.nl/onderwijs/nieuws

  Een goede leraar is iemand die dingen uit je haalt in plaats van je ermee volstopt – Neal Donald Walsch

 • Onderwijsnieuws 3.1

  13 februari 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Elk vak heeft zijn eigen BrightSpace pagina, maar wist je dat PS ook een eigen pagina heeft? Op deze pagina kan je veel informatie vinden. Denk bijvoorbeeld aan het eerstejaarsboekje, informatie over minors, keuzevakken, BEP en masters. Maar ook alle flipoverresultaten en goede tools zoals de studieplanner zijn er te vinden. Neem vooral eens een kijkje en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! https://brightspace.tudelft.nl/d2l/home/70883

  Waarom moeilijk doen als het samen kan? - Loesje

 • Onderwijsnieuws 2.9

  23 januari 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Het onderwijs wordt constant geëvalueerd om de vakken van goede kwaliteit te houden, maar hoe gebeurt dat eigenlijk?

  Ieder blok kent een voor- en nablok. Hier komen alle docenten die dat blok een vak geven bij elkaar samen met kwaliteitszorg, de opleidingsdirecteur en een aantal studenten.

  Het voorblok is een paar weken voor het begin van een nieuw blok. Tijdens het voorblok wordt er gesproken over wat er veranderd is ten opzichte van afgelopen jaar en er wordt gekeken of de afspraken zijn nagekomen. Ook wordt er gekeken of de deadlines van de vakken niet te dicht bij elkaar liggen.

  Het nablok is een paar weken na het einde van het blok. Als voorbereiding op het nablok worden de vakken geëvalueerd door studenten. Deze vakevaluaties worden tijdens het nablok besproken. Heb jij punten die niet vergeten moeten worden tijdens deze bespreking? Mail dan naar bachelor-ps@tudelft.nl , vul het klachtenformulier in op de website of kom langs bij PS!

  Vraag kinderen niet of ze het snappen. Vraag of je het goed hebt uitgelegd - Omdenken

 • Onderwijsnieuws 2.8

  16 januari 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De tentamens komen dichterbij en dat betekent dat de dagen op de faculteit langer worden. Om al dat harde werken wat minder zwaar te maken wil PS graag helpen! Daarom zal er ook deze tentamenperiode weer gezorgd worden voor een lekker ontbijt en diner.

  Wat, wanneer, waar, hoeveel?

  Diner | maandag 20 januari om 18:00 | PSOR | €2.50

  Ontbijt | maandag 27 januari om 8:30 | PS | €1
   

  Schijf je in op de site!

  Heb je jaren gestudeerd, wordt gezond boerenverstand weer hip - Loesje

 • Onderwijsnieuws 2.7

  09 januari 2020

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De tentamens komen eraan en dat betekent dat het nieuwe blok alweer in zicht is. Voor de oudere bachelor studenten betekent dit dat er keuzes moeten worden gemaakt, namelijk welke keuzevakken je gaat volgen. Het is niet verplicht om specifieke vakken te kiezen om een mastertrack te mogen volgen, maar sommige vakken zijn practischer dan andere! In het specialisatieboekje staat meer informatie en een tabel met alle aanbevolen vakken per master track.

  Het specialisatieboekje kan je hier vinden: https://practischestudie.nl/onderwijs/bachelor-civiele-techniek onder specialisatie vakken.

  Wat je ook doet, probeer iets. – Franklin Roosevelt

 • Onderwijsnieuws 2.6

  20 december 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Nog één dagje en dan is het zover.. Kerstvakantie! De cadeaus worden ingeslagen, de kerstboom wordt opgetuigd en de kerstborrels worden georganiseerd. De kerstvakantie is de eerste vakantie dit jaar en mede daardoor wordt er altijd erg naar uitgekeken. Het eerste momentje van rust is aangebroken. Er zullen vast wat mensen zijn die van plan zijn om een beetje bij te werken in de vakantie, maar pieker niet te lang en geniet ook zeker van deze mooie en gezellige dagen!

  Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

  “Zie je wel! Ik ben beter in vakantie dan in studeren”

 • Onderwijsnieuws 2.5

  12 december 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Leer de onderwijscommissies kennen! Binnen het onderwijs wordt elke jaarlaag vertegenwoordigd door een onderwijscommissie. De eerstejaars door de EJC, tweedejaars door de TJC, derdejaars door de DJC en de schakelaars door de SchakelCie. De commissies evalueren alle vakken en organiseren leuke activiteiten voor al hun jaargenoten.

  Heb je een klacht of vraag over een vak? Je kan de onderwijscommissies altijd aanspreken of bereiken via de mail op:

  ejc-ps@tudelft.nl / tjc-ps@tudelft.nl / djc-ps@tudelft.nl / schakelcie-ps@tudelft.nl

  Ook kan je het klachtenformulier invullen op de site of even langslopen bij PS!

   “Education is the most powerful weapon we can use to change the world.” – Nelson Mandela

 • Onderwijsnieuws 2.4

  05 december 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk in de wereld. De opties zijn oneindig. Career & Counselling Services wil jou graag helpen bij jouw ontwikkeling van persoonlijke, studiegerelateerde en  loopbaanvaardigheden. Iedere maand bieden zij nieuwe trainingen en workshops aan. Deze trainingen gaan over vijf verschillende onderwerpen: Managing your career, Making study choices, Essential study skills, Working with others en Awereness & self-management. Neem voor meer informatie vooral een kijkje de BrightSpace pagina. https://brightspace.tudelft.nl/d2l/home/47279

  “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous

 • Onderwijsnieuws 2.2

  21 november 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  In de tweede periode bestaat de verplichte zelfstudie. Studenten met een onvoldoende (cijfer lager dan 5.75) bij zowel Analyse (Q1) als Constructiemechanica (Q1) zijn verplicht in Q2 minstens acht middagen actief deel te nemen aan de begeleide zelfstudie, 4x bij Analyse en 4x bij Dynamica & Modelvorming.

  De aanwezigheid en actieve deelname worden geregistreerd. Studenten die niet aan de eis voldoen, worden niet toegelaten tot de eerste tentamenmogelijkheid van Analyse (CB1001-16) en Dynamica & Modelvorming (CTB1210) in Q2.
  Studenten die ervoor kiezen om in periode 2 slechts 1 van beide tentamens te doen, zijn verplicht actief aan 4 zelfstudiemiddagen deel te nemen. De zelfstudiemiddagen moeten worden gevolgd bij het vak waar de student tentamen voor wil doen.
  Zwaarwegende redenen om niet aan de eis van de verplichte zelfstudie te kunnen voldoen, meld je tijdig bij de studieadviseur.

 • Onderwijsnieuws 2.1

  14 november 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Een nieuw blok betekent nieuwe docenten! Wie zijn dit nou eigenlijk? Hoe zijn ze daar terecht gekomen en wat doen zij in hun vrije tijd? Om deze vragen te beantwoorden is er ook dit blok weer een voorstelrondje. Leer de mensen die jou de stof leren ook eens op een andere manier kennen.

 • Onderwijsnieuws 1.10

  07 november 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Heb jij ons flipover bord al zien staan bij de tentamenzalen? Na ieder tentamen is het bestuur aanwezig om jouw mening over het tentamen te horen. Wij willen er graag voor zorgen dat elk tentamen van vergelijkbaar niveau is. Daarom proberen we zo veel mogelijk meningen te horen na het tentamen. Deze resultaten worden daarna naar de vakdocent gestuurd. Ben je zelf nieuwsgierig naar de resultaten? Loop dan eens langs de onderwijsborden tegenover de balie en op het entresol!

 • Onderwijsnieuws 1.9

  31 oktober 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De faculteit CITG kent drie studieadviseurs, Karel, Anneloes en Pascal. Je kan contact met ze opnemen voor persoonlijke en studie gerelateerde vragen of problemen die van invloed kunnen zijn op je studiesucces. Het zijn hele lieve mensen die je graag helpen, dus voel je zeker niet bezwaard om langs te gaan!

  De studieadviseurs zijn te vinden op de tweede verdieping in de kamers 2.77, 2.77.1 en 2.79. Iedere lunchpauze is er een inloopspreekuur. Duurt je vraag langer dan 10 minuten? Maak dan online een afspraak via https://www.tudelft.nl/studenten/faculteiten/citg-studentenportal/organisatie/studieadviseurs-citg/

 • Onderwijsnieuws 1.8

  24 oktober 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  De tentamens komen eraan en dat betekent voor veel studenten dat de studiedagen wat worden verlengd. Om niet zomaar voor een dichte deur te staan of een gebouw uitgestuurd te worden, is het fijn om te weten welk gebouw wanneer open is. ORAS heeft hiervan een overzicht gemaakt om jou te helpen. Kies je favoriete studieplek en ga aan de slag. Dit overzicht is te vinden op de website: https://practischestudie.nl/onderwijs/tentamenbundels Heel veel succes met de tentamens!

 • Onderwijsnieuws 1.7

  17 oktober 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Aangezien er regelmatig studenten zijn die zich te laat inschrijven voor bouwplaats, deze week het onderwijsnieuws over bouwplaats!

  Alle studenten die dit jaar het programmeeronderdeel van CTB2000-D1 met een voldoende afgerond hebben worden automatisch enrolled in CTB2000-D2. Mocht je echter niet deel willen nemen in Q2, stuur dan een email naar bouwplaats.registratie@gmail.com om je uit te schrijven, anders word je in een groepje ingedeeld.

  Andere studenten (bijvoorbeeld studenten die vorig jaar CTB2000-D1 gehaald hebben, maar niet D2), kunnen zich aanmelden door uiterlijk Donderdag 7 November het formulier in te vullen op: www.tinyurl.com/bouwplaats
  Vul het formulier volledig in en klik dan op [submit] onderaan het formulier. Nogmaals: Het wordt niet aangeraden om deel te nemen aan Q2 als je het programmeren van Q1 niet met een voldoende afgerond hebt. Al het programmeren van Q1 is vereiste voorkennis voor programmeren in Q2.

 • Onderwijsnieuws 1.6

  10 oktober 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Afgelopen woensdag is de TU gestart met het ontwikkelen van een nieuw ‘Strategisch Kader voor toekomstig masteronderwijs’. Samen met andere studieverenigingen was Tom hierbij om samen met mensen als docenten van alle disciplines, onderwijsdirecteuren en zelfs onze decaan, te brainstormen over waar het master onderwijs van de toekomst aan moet voldoen. Een ontzettend waardevolle sessie waar ook de mening van de studenten erg serieus genomen werd.

  Dit was het startsein voor een traject dat ongeveer drie jaar gaat duren, want dit is niet iets wat je eventjes doet. Er zijn nu groepen gemaakt en elke groep gaat een advies uitbrengen over een nog te bepalen onderwerp. Ook hier is PS weer vertegenwoordigd! Gaaf dat we als vereniging hier aan mee mogen werken.

 • Onderwijsnieuws 1.5

  03 oktober 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Ondertussen is de periode alweer halverwege. De eerste deeltentamens zijn geweest, vooral voor de eerstejaars studenten een spannend moment! Het zou kunnen dat jij ondertussen ergens tegenaan bent gelopen bij een vak. Zitten er veel fouten in de opgaves? Was het tentamen te lang? Of heb je ergens anders een klacht over? Vul dan het PS klachtenformulier in op https://practischestudie.nl/onderwijs/klachten of loop even langs PS en dan zullen wij ons best doen om de problemen aan te pakken.

 • Onderwijsnieuws 1.4

  26 september 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Lijkt het jou gaaf om tijdens je studie een keer naar het buitenland te gaan? Van 7 tot 11 oktober is de study abroad week. Tijdens deze week kan je meer informatie krijgen over de mogelijkheden. Elke dag worden er tijdens de lunchpauze korte presentaties gegeven. Op maandag over stage en MDP, dinsdag over exchange, additional thesis en twee internationale programma’s en woensdag over overige informatie onderwerpen. Heb je verdere vragen? Loop dan gerust tijdens de lunchpauze langs international office in 2.73!

 • Onderwijsnieuws 1.3

  19 september 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Vandaag stel ik jullie graag voor aan een belangrijke onderwijsraad van de faculteit CITG, de FSR! Deze raad bestaat uit een groep studenten die zich inzet voor de belangen van studenten Civiele Techniek en Geowetenschappen. Het geeft advies aan en heeft inspraak op de gang van zaken van verschillende organisaties en diensten van de faculteit. Heb je een opmerking, idee of klacht over hoe dingen lopen, studieplekken of koffieplekken? Mail dan naar fsr-citg@tudelft.nl

 • Onderwijsnieuws 1.2

  12 september 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Om ervoor te zorgen dat jullie genoeg kennis hebben om te shinen tijdens je tentamen zijn er een hoop mensen in dienst bij de TU Delft. Vaak staat zo iemand alleen voor een volle collegezaal met soms wel 400 studenten. Hierdoor zal je niet vaak de kans krijgen om een gezellig praatje te maken. Hier is iets op bedacht! Met dit voorstelrondje leer je jouw leermeesters/leermeesteressen eens wat beter kennen en ook op een iets andere manier.

 • Onderwijsnieuws 1.1

  05 september 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Het nieuwe jaar is weer begonnen, dus het is tijd voor een goede planning. Welke vakken ga je volgen? Hoe komt dit uit in andere periodes en hoeveel punten moet je nog? De studieplanner kan je helpen bij het beantwoorden van deze vragen en het inrichten van jou ideale collegejaar! Vooral als je nog wat vakken open hebt staan van de vorige jaren kan deze planner heel erg helpen.

  Je kunt hem hier vinden:  https://practischestudie.nl/onderwijs/studieplanning-maken

 • Onderwijsnieuws 1.0

  29 augustus 2019

  Donderdag = Onderwijsnieuws

  Nu de zomervakantie alweer bijna voorbij is, is het weer tijd voor onderwijsnieuws! Dit betekent ook dat het onderwijs volgend jaar niet meer van Koen en Laura komt, maar van Babette en Tom. Wij zullen volgend jaar de functies van commissaris Onderwijs Bachelor en Master op ons nemen. Bij ons kan je altijd terecht met alle vragen en klachten over onderwijs. Wij zijn te vinden op PS of te bereiken via bachelor-ps@tudelft.nl en master-ps@tudelft.nl. Wij hebben er onwijs veel zin en kijken uit naar een mooi onderwijs jaar!

 • Onderwijsnieuws 4.11

  04 juli 2019

  Het moment waar we allemaal voor vreesden is aangebroken… het laatste onderwijsnieuws van Bestuur 125.  Het onderwijsnieuws maken was de highlight van onze week en we hopen dat jullie er allemaal van hebben geleerd en van hebben genoten. Wij wensen onze opvolgers Babette en Tom heel veel succes, er liggen nog genoeg  uitdagingen binnen het onderwijs! Heel veel plezier op een verdiende vakantie. Het was ons een eer en een waar genoegen, Koen en Laura.

  “Mag ik een quote uitkiezen? – Sunar Sutarto Hardjososuno, hopend onderwijs

 • Onderwijsnieuws 4.10

  27 juni 2019

  De stemmen zijn binnen! Bestuur 125 heeft een avond lang alle stemmen geteld. Het moment van de waarheid is aangebroken. De Docent van het Jaar 2018/2019 is bekend. Jan Rots heeft de totale verkiezing gewonnen! De uitslag voor alle lossen categorieën kan je hieronder vinden.

  Wij willen jullie bedanken voor alle stemmen en opmerkingen. Tijdens de BTB was het erg mooi om te zien hoe fijn de docenten het vonden om eventjes in het zonnetje te worden gezet. Biertjes werden genuttigd, nootjes werden geconsumeerd en iedereen stond er met een glimlach op hun gezicht!

   

  “A winner never stops trying.”- Tom Landry

 • Onderwijsnieuws 4.5

  23 mei 2019

  Nu de studentenraad verkiezingen achter de rug zijn, is het tijd voor een nieuwe verkiezing… De Docent van het Jaar verkiezing! Welke docent gaf er goed college? Wie stond er altijd klaar om vragen te beantwoorden? Of wie was er gewoon altijd heel enthousiast? Dit is een mooi moment om hem/haar in het zonnetje te zetten.

  Hieronder kan je de Googleform vinden met alle docenten van CiTG (BSc, MSc CT, MSc TIL, MSc CME). De verkiezingen zijn open tot en met 10 juni.

  Stem hier: https://forms.gle/xR1gLby7Ukzq5F9S6

  “Kids don’t remember what you try to teach them. They remember what you are”- Jim Henson

 • Onderwijsnieuws 4.4

  16 mei 2019

  Volgende week dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei zijn de studentenraad verkiezingen. Lees in het onderwijsnieuws van vandaag alles over de studentenraad.

  || Studentenraad ||

  De studentenraad van de TU Delft bestaat uit 10 studenten die zich een jaar lang full time inzetten om alle studenten te vertegenwoordigen. Ze verkondigen de mening van de student tegenover het College van Bestuur bij alle beslissingen die genomen moeten worden. Er zijn twee partijen waar je op kan stemmen: ORAS en Lijst Beta.

  || ORAS ||

  ORAS staat voor actieve en gemotiveerde studenten; studenten die meer uit hun studie willen halen. Ze hebben daarbij drie belangrijke pijlers:

  • Onderwijs van topkwaliteit
  • Goede ondersteunende faciliteiten
  • Ontplooiing binnen en buiten de studie

  || Lijst Beta ||

  Lijst Beta staat voor innovatief en duurzaam onderwijs. Onderwijs moet voor iedereen toegankelijk en passend zijn. Denk hierbij aan:

  • Progressief onderwijs
  • Voldoende en stimulerende onderwijsfaciliteiten
  • Duurzaamheid

  || Waarom moet jij op 21 en 22 mei stemmen? ||

  De studentenraad heeft wettelijk rechten tegen over het College van Bestuur.  Hoe meer stemmen de studentenraad krijgt, hoe groter hun draagvlak wordt. Dit maakt de mening van het student krachtiger tegen over het College van Bestuur.

   

  Wil je meer informatie over de verschillende partijen? Kijk dan op: https://oras.nl/en/home/ of https://lijstbeta.nl/. Of spreek iemand aan in een blauwe Lijst Beta shirt of gele ORAS shirt.

  “You’ve got to vote, vote, vote, vote. That’s is; that’s how we move forward.”- Michelle Obama

 • Onderwijsnieuws 4.3

  09 mei 2019

  Ben jij opzoek naar meer uitdaging bij je studie? Dan is het Honours Programme misschien wat voor jou! Met het Honours Programme krijg je de kans om jezelf of te verdiepen of te verbreden binnen je studie civiele techniek. Je krijgt daarnaast ook de kans om allerlei verschillende vaardigheden te ontwikkelen.

  Binnen de bachelor begin je in je tweede jaar met het Honours Programme. In totaal zal je 20 extra EC verdienen met vakken, cursussen en een eigen onderzoek.

  In de master kan je ook een Honours Programme volgen. Deze begint in de tweede semester van het eerste master jaar. Elke richting geeft zijn eigen draai een het Honours Programme, maar ze bestaan allemaal uit 20 EC waarvan 15 civiel gerelateerd en 5 gericht op overkoepelende vragen over technologie en samenleving.

  Voor meer informatie over het Honours Programs van Civiel en de toelatingseisen bekijken, neem een kijkje op: https://www.tudelft.nl/studenten/faculteiten/citg-studentenportal/onderwijs/onderwijsinformatie/honours-programme-citg/

  “No dream is too big. No challenge is too great. Nothing we want for our future is beyond our reach” – Donald Trump

Sponsoren

 • Royal Haskoning DHV
 • Allseas
 • Arcadis
 • Boskalis
 • Rijkswaterstaat
 • Deltares
 • Lievense
 • TWD

Realisatie: verenigingenweb