Nieuws

Technisch Junior Expert Programma

TJEP is de start van jouw carrière. TJEP? Ja echt. Het Technisch Junior Expert Programma. Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij écht een uniek traineeship doorlopen bij Antea Group, Dura Vermeer, Ingenieursbureau Den Haag en Provincie Noord Holland? Lees dan snel verder.

 

TJEP, het Technisch Junior Expert Programma, richt zich op starters en junioren met een liefde voor techniek en innovatie. Beginnende experts in hun vakgebied die een steentje kunnen bijdragen aan onze projecten. Over een periode van 2 jaar werk je achtereenvolgend 6 maanden bij de vier aangesloten organisaties. Je werkt actief mee aan projecten zowel aan de kant van de opdrachtgever als aan de kant van de opdrachtnemer. Dit doe je vanuit een rol die aansluit op de behoefte van de organisatie en jouw affiniteit. Ook neem je deel aan het intensieve opleidingsprogramma, waardoor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in een stroomversnelling komt. Tijdens deze hele periode krijg je een vaste coach toegewezen die je begeleidt. Daarnaast heb je elke 2 maanden een opleidingsdag die jou nog verder moet brengen in je vak en als professional.

 

Wat krijg je hier nu voor terug? Allereerst een salaris van €2.800,- per maand o.b.v. 40 uur per week, 26 vakantiedagen, een NS Businesscard en alles dat je verder nodig hebt om goed aan de slag te kunnen zoals een telefoon, laptop of tablet.

 

Start van dit toffe ontwikkeltraject is (rond) 1 februari. Klinkt dit als iets wat bij jou past? Meld je dan aan voor de selectiedag op 7 december via tjepcareer.nl of mail recruiters Yordi (via yordi.zeijpveld@tjepcareer.nl) of Rianne (via rianne.vooges@tjepcareer.nl)

Realisatie: verenigingenweb