Nieuws

TBI Traineeship

Ben jij een technische student of young professional en droom jij ervan om met jouw ideeen de toekomst vorm te geven? Meld je dan t/m 7 mei aan voor ons acmdy traineeship!

Traineeship met innovatieve bouwprojecten? Het kan bij TBI!
Ben jij ambitieus, leergierig en ondernemend? In voor een ontdekkingsreis in de wereld van techniek,
bouw en infra? Wil jij in twee jaar tijd een stevige basis leggen voor jouw carrière? Samenwerken
met enthousiaste collega’s aan complexe en toonaangevende projecten? Dan is het traineeship van TBI iets voor jou!

Het traineeship
Als trainee werk je drie projectperiodes van acht maanden bij drie verschillende TBI-ondernemingen. Zo werk je in diverse technische disciplines, aan wisselende – vaak spraakmakende - projecten en bouw je aan je netwerk. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal zodat je ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Na het traineeship ben je dan ook goed in staat om te kiezen voor een volgende stap in je loopbaan: een uitdagende baan binnen één van onze 19 ondernemingen.

Ben jij onze nieuwe trainee?
In september starten we met 10 ambitieuze trainees. Heb jij interesse en ben je (bijna) afgestudeerd in de richting van Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of aanverwante studies? Klik dan hier voor meer informatie en om te solliciteren. De aanmelddeadline is 7 mei.

Klik hier voor meer informatie!

Realisatie: verenigingenweb