Nieuws

Business Course Blankenburg Verbinding

PR

Meld je hier aan! Heb je altijd al willen weten hoe het is om bij een ingenieursbureau te werken en mee te denken over een van de meest veelzijdige infrastructurele projecten die we momenteel in Nederland kennen? Waarbij je in een multidisciplinair team eerst met behulp van systems engineering een variantenstudie maakt voor het traject tussen de A15 en de A20 en daarna voor zowel verkeerskundige, constructieve én geotechnische uitdagingen komen te staan?

Schrijf je dan nu in voor onze business course Blankenburgverbinding op woensdag 30 november a.s. die plaatsvindt in Amsterdam. Met een team bestaande uit studenten van diverse richtingen ga je aan de slag met dit complexe vraagstuk. Daarnaast maak je direct kennis met ons met het oog op bijvoorbeeld je stage, afstudeeropdracht of baan.

Programma woensdag 30 november 2016, locatie: Amsterdam
09.00 uur ontvangst en introductie Witteveen+Bos
 09.45 uur toelichting project en opdracht
10.15 uur start opdracht in projectteams
12.30 uur lunchpauze
13.30 uur vervolg uitwerking opdracht
16.00 uur presentaties
17.15 uur toelichting project in de praktijk
17.45 uur bekendmaking winnend team
18.00 uur borrel en diner

Wie zoeken we?
Ben je in de eindfase van je academische studie civiele techniek, civil engineering and management, Construction management and engineering, systems engineering, policy analysis & management of transport, infrastructure & logistics of heb je affiniteit met één van deze vakgebieden én ben je daarnaast ondernemend, creatief, enthousiast en vind je het leuk om samen te werken met anderen, meld je dan nu aan! Schrijf je in voor 23 november via www.witteveenbos.nl/nl/business-course-blankenburgverbinding

Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Mireille ten Broek
Personeel en organisatie
Witteveen+Bos
Postbus 233
7400 AE Deventer
0570 69 74 39 / 0570 69 72 59
mireille.ten.broek@witteveenbos.com
www.witteveenbos.nl

 

 

Realisatie: verenigingenweb