Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Extern mei

17/05/2016
Witteveen+Bos

Business course Blankenburgverbinding

Woensdag 8 juni 2016

Het project ‘Blankenburgverbinding’ staat centraal in de business course die op woensdag 8 juni 2016 plaatsvindt in Deventer. Goede bereikbaarheid is essentieel voor een sterke economie. Dat geldt ook voor de Rotterdamse regio. Hier vindt onderzoek plaats naar mogelijke investeringen die de bereikbaarheid verbeteren. In dit kader wordt een planuitwerking gemaakt voor de Blankenburgverbinding tussen de A15 Maasvlakte/Mainport Rotterdam en de A20 Westland/Haaglanden.

De opdracht
Tijdens de business course op 8 juni werk je in een multidisciplinair team aan de volgende uitdagingen:
- de Rijksstructuurvisie geeft een traject aan tussen de A15 en A20, voor deze verbinding dient een aanvullend ontwerp te komen. Hiervoor dienen een aantal varianten bedacht te worden
- de varianten worden systematisch op diverse aspecten beoordeeld en de risico’s dienen in kaart gebracht te worden
- de bedachte varianten dienen op een presenteerbaar niveau gebracht te worden, waarbij één variant constructief, geotechnisch en verkeerstechnisch uitgewerkt wordt.

De opdracht wordt aan het einde van de dag gepresenteerd, waarbij een deskundige jury uitmaakt wie de winnaar van de dag is!

Programma
Woensdag 8 juni, locatie: Deventer

09.00 uur  ontvangst en introductie Witteveen+Bos
09.45 uur  toelichting project en opdracht
10.15 uur  start opdracht in projectteams
12.30 uur  lunchpauze
13.30 uur  vervolg uitwerking opdracht
16.00 uur  presentaties
17.15 uur  toelichting project in de praktijk
17.45 uur  bekendmaking winnend team
18.00 uur  borrel en diner

Wie zoeken we?
Bevind jij je in de eindfase van je academische studie civiele techniek; bouwkunde; construction management and engineering; systems engineering, policy analysis & management; of transport, infrastructure & logistics of heb je affiniteit met één van deze vakgebieden én ben je daarnaast ondernemend, creatief, enthousiast en vind je het leuk om samen te werken met anderen, meld je dan nu aan!

Interesse?
Heb je interesse in deze business course van Witteveen+Bos? Vul dan het digitale inschrijfformulier vóór maandag 1 juni aanstaande in. Naast je cv ontvangen we ook graag een korte motivatie. Je kunt hierbij denken aan de reden(en) waarom je graag wil deelnemen aan de business course, wat je wil leren tijdens deze dag en welke bijdrage je kunt leveren aan het projectteam.

Facebook
Kijk voor meer informatie over de business course ook eens op onze Facebookpagina. Voor vragen over aanmelding voor de business course kun je contact opnemen met M.N. (Mireille) ten Broek MSc., tel. 0570 69 7259, of via mireille.ten.broek@witteveenbos.com.


Arcadis

Wil jij graag een kijkje in de keuken nemen en ontdekken hoe het is om bij Arcadis te werken? Tijdens de Arcadis Inhousedag op 9 en 10 juni ga je in gesprek met medewerkers, woon je presentaties bij en bezoek je een Arcadisproject in Maastricht, waar je een uitdagende case over uit gaat werken. Een compleet verzorgd programma, zelfs inclusief overnachting is geregeld. Inschrijven kan tot 25 mei 2016 via: http://bit.ly/1Su4R5j. Ben jij erbij?

Partners