Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

DisCOW & COWlounge

Ook dit jaar is de disCOW aanwezig op het COW! De disCOW is dé plek in Someren om uit te gaan en is bovendien maar een paar stappen van je bed verwijdert. Elke avond zijn er dan ook DJ's aanwezig, van nu nog onbekende namen tot Delftse legendes. Behoefte om even te zitten tussen al het dansen door? Goed nieuws: ook de deuren van de COWlounge zullen tot diep in de nacht geopend zijn. De naam zegt het al, maar in de COWlounge kan je even tot rust komen en een praatje maken of een spelletje spelen met je mede-civielers.

De disCOW heeft elke avond een ander thema. Dit zijn de thema's van dit jaar:

  • COWntry roads

Cowboy - CH!PZ. De eerste DisCOW belooft een wilde avond te worden. We reizen af naar het wilde westen! Dus pak je lasso maar, zo vangen COWboys indianen.We rijden over priaries, steeds opzoek naar avontuur. Trek je mooiste laarzen aan en doe je wildste hoed op. Misschien vang je zelf nog wel wat deze avond ;)

  • COWd Zuid (super duur)

Oud Zuid - Boven Gemiddeld. Gozer, schoenen van Ralph zijn eigenlijk gewoon hoefijzers. Schat dat nieuwe kledingstuk moet je gewoon halen, je ziet later wel hoe je je klarna gaat betalen! Een avondje in de West COWst van Nederland, louter paardje koetje('VO). Trek je mooiste hemd/polo uit de kast en steek je favo clip in je haar!

  • COWchella

Veel influencers waren je al voor, maar nu sta jij op het enige echte COWchella. Kom jij voor de muziek of toch voor de insta-followers.Trek in ieder geval je kleurrijkste festival-outfitje aan en doe je mooiste zonnebril op. Je laatste kans om nog een avondje te flaneren in de disCOW en keihard te djensen!