Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

FAQ - corona

Gaat het weekend door ondanks de coronamaatregelen?

Ja! Het weekend zal zeker doorgaan, en de voorbereidingen ervoor zijn in volle gang! We zijn op de hoogte van de huidige coronamaatregelen voor evenementen vanuit de overheid, en het weekend zal dan ook conform deze maatregelen georganiseerd worden.

Heb ik een CoronaCheck-bewijs nodig voor het eerstejaarsweekend?

Voor de online dag heb je geen bewijs nodig, voor de fysieke dag wel! De online dag zal plaatsvinden op het platform Hopin, dit platform is vanuit thuis te bezoeken. Een CoronaCheck bewijs is dus niet nodig. Voor de fysieke dag is echter wel een CoronaCheck-bewijs nodig! Op de fysieke dag zullen we werken met vaste zitplaatsen, de COWlounge (terras). Op deze manier voldoet ons evenement aan de regels voor een evenement met vaste zitplaatsen (voor meer informatie zie de website van Rijksoverheid). 

Hoe kom ik aan een CoronaCheck-bewijs?

Een CoronaCheck-bewijs kan je genereren door de CoronaCheck-app te downloaden, deze vind je in de app-store. Om een geldige QR-code te krijgen dien je volledig gevaccineerd (14 dagen na de volledige vaccinatie) te zijn, een negatief testbewijs van maximaal 24u oud te hebben of kunnen aantonen dat je recent corona hebt gehad. Een afspraak voor een test maak je via Testen voor Toegang

Is het mogelijk om 1,5 m afstand te houden van anderen op de fysieke dag?

We kunnen niet garanderen dat je gedurende de hele dag 1,5 m afstand kan houden van anderen. Je zit aan tafel met je groepje, en ook tijdens de sport en spel rondes zul je waarschijnlijk binnen 1,5 m komen van anderen. Mocht je je hier niet comfortabel bij voelen dan is het ook mogelijk om alleen de online dag mee te doen. Laat dit even weten door een mailtje te sturen naar cow-ps@tudelft.nl. 

Partners