Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

COW 2021

De studievereniging van Civiele Techniek, Het Gezelschap "Practische Studie", organiseert elke zomer het Civiel Ontvangst Weekend, oftewel het COW! Dit jaar vindt het COW plaats van woensdag 11 t/m vrijdag 13 augustus. Tijdens dit evenement zijn er talloze mooie activiteiten waardoor jij, voordat je aan je nieuwe studie begint, je medestudenten al leert kennen. Op deze manier ken je al een hele hoop mensen voordat je met het echte Delftse studentenleven begint. Vrijwel iedereen die Civiele Techniek gaat studeren doet mee aan dit evenement, en natuurlijk willen we ook jou hierbij graag van harte uitnodigen.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor dit mooie weekend in volle gang. Dit jaar zal het COW uit twee delen bestaan, een online deel en een fysiek deel. Het online gedeelte zal plaatsvinden op woensdag 11 augustus. Tijdens de online dag leer je alle ins en outs van het studie- en studentenleven die belangrijk zijn voor jou als eerstejaars student Civiele Techniek. Ook ga je onder begeleiding van de COWcie je eigen beton maken en leer je via de verschillende spellen en het speeddaten je medestudenten kennen! Naast de online dag zul je ook uitgenodigd worden voor één van de fysieke dagen (donderdag 12 augustus of vrijdag 13 augustus). Tijdens de fysieke dag draait het helemaal om het leren kennen van je medestudenten. Er zullen verschillende spellenrondes zijn en halverwege de dag ga je samen met je nieuwe vrienden een mentorgroepje vormen. Met dit groepje doorloop je daarna ook de OWee (mocht je je daarvoor inschrijven).

Via de site van OWee 2021 is het mogelijk om je in te schrijven voor het COW! Ook word je automatisch lid bij de studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie", waardoor je mee kan op reizen, evenementen, feesten, lezingen en excursies. Voor meer informatie over PS, neem een kijkje op de site: www.practischestudie.nl. De meeste informatie over het COW kan je op deze site vinden.

 Als je een vraag hebt, kun je ons altijd bereiken via cow-ps@tudelft.nl

Partners