Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Noor de Bever

Lieve aankomend eerstejaars,

Super leuk dat je komend jaar in Delft komt studeren en dat overweegt om je in te schrijven voor het Civiel Ontvangst Weekend! Ik weet nog dat ik het best wel spannend vond om naar het COW te gaan toen ik in jou schoenen stond 4 jaar geleden, maar achteraf is het echt een van de leukste ervaringen van mijn studententijd geweest (en dat zijn er nog al wat). Ook heb ik op het COW allemaal mensen ontmoet waar ik vandaag de dag nog steeds goeie vrienden mee ben. Door al vast mensen te leren kennen van civiel voelde ik me ook veel meer op mijn gemak tijdens de OWEE en toen het college jaar twee weken later echt begon.

Maar wie ben ik dan wel met al deze mooie praatjes? Mijn naam is Noor en ik ben de trotse voorzitter van de COWcie ’21! Dit houdt in dat ik de vergaderingen leid en dat ik het overzicht hou van wat wij als commissie allemaal moeten doen om voor jullie een episch COW neer te zetten. Daarnaast mag ik jullie tijdens het COW ook nog een paar keer toespreken, als ik mijn stem niet verlies, dus je zal me nog vaker voorbij zien komen.

Wij zijn hard aan het werk om een super mooi weekeind voor jullie neer te zetten, digitaal of fysiek, en ik kijk er enorm naar uit om jou daar ook te zien! Als je nog vragen hebt stuur dan vooral een mailtje naar cow-ps@tudelft.nl en dan gaat onze lieve secri je razendsnel verder helpen.

Groetjes,

Noor de Bever

Partners