Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Matthijs Verdaasdonk

Hoi aankomend eerstejaars!

Wat leuk dat je interesse hebt in het eerstejaarsweekend, het Civiel Ontvangst Weekend: het COW! Als aankomend student is het natuurlijk fijn om al wat nieuwe vrienden te maken voordat je echt aan je studie begint, zodat je er in september niet helemaal alleen voor staat. Daarvoor is dit weekend bedoeld! Het weekend zit vol leuke activiteiten om nieuwe mensen te leren kennen. Je zult ook kennis maken met de studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie", het bestuur daarvan en ons als commissie: de organisatie van het weekend. 

Dan nu even over mijzelf. Ik ben Matthijs, 21 jaar oud, vierdejaars student Civiele Techniek en na jullie prachtige COW hoop ik te gaan beginnen aan de masterrichting Water Management. Naast m’n studie ben ik actief bij de studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie" en bij De Studenten Roeivereniging Proteus-Eretes.

Dit jaar zal ik me naast mijn studie en hobby's (samen met 8 andere studenten) bezig houden met de organisatie van jouw eerstejaarsweekend als commissaris Logistiek. Binnen deze functie zal ik me voornamelijk focussen op de logistieke zaken. Denk hierbij vooral aan het verloop van het digitale weekend. Wanneer gebeurt wat op welk tijdstip? Hoe kom je op de locatie? Etc. Over logistieke zaken kun je tijdens het COW dan ook altijd bij mij terecht! 

Het COW is in mijn ervaring een hele leuke toevoeging aan het begin van je studententijd. Ik heb er in ieder geval een hele leuke herinnering aan over gehouden. Je leert dit weekend veel nieuwe mensen kennen en maakt hier soms al je vrienden voor het leven!

Ik hoop je te zien op het COW! Alvast tot dan!

Groeten,

Matthijs Verdaasdonk

Partners