Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Lisa Kleinveld

Lieve aankomende eerstejaars,

Welkom op de site van het Civiel Ontvangst Weekend! Misschien dat je de site al hebt afgespeurd en intussen net zo enthousiast bent geworden over het COW zoals wij dat zijn. Het COW is dé plek om een goeie start te krijgen op je studententijd en je eerste studievrienden te maken! 

Even over mijzelf, mijn naam is Lisa en ik ben intussen alweer aan mijn derde jaar Civiele Techniek bezig. Ik ben al die tijd actief geweest bij Practische Studie en waag me intussen ook wel eens op het hockeyveld of de tennisbaan om een balletje te slaan. Samen met mijn geweldige commissiegenoten zullen wij ons best doen om een onvergetelijk weekend voor jou neer te zetten, ongeacht alles wat er gaande is op dit moment. Voor dit mooie weekend heb ik de functie als penningmeester en samen met Gijs commissaris DisCOW op me genomen. Ik hou dus een oogje in het zeil zodat het geld aan de juiste dingen wordt besteed. Daarnaast zal ik samen met Gijs ervoor zorgen dat jij in de DisCOW de tijd van je leven zal hebben.

Tot het zover is, zullen wij met de commissie druk bezig zijn met alle mogelijkheden waarin we dit epische weekend waar kunnen maken. Mocht je vragen hebben, mag je ze altijd doorsturen naar cow-ps@tudelft.nl. En hopelijk tot op het COW!

Groetjes,

Lisa Kleinveld

Partners