Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Laurien Korteweg

Hey jij daar!

Welkom bij de mooiste studie die er is, namelijk Civiele Techniek! Een studie waarin je in een wereld stapt vol met bruggen, waterkeringen, transport en nog veel meer. Maar het allerbelangrijkste; een wereld vol beton. Jaja dat lees je goed, beton. Dit en nog veel meer ga je leren om het COW, de beste manier om je studiejaar mee af te trappen!

Ik ben Laurien en ik ben alweer vierdejaars Civiele Techniek student. Naast het organiseren van dit KOEle weekend ben ik vaak op de borrelvloer te vinden bij Virgiel. Daarnaast probeer ik af en toe te sporten (wat vaak niet lukt oeps) en vind ik het heerlijk om in de zomer in de zon te chillen met een despo in mn hand.

Dit jaar ben ik voorzitter van de COWcie, de commissie die het Civiel Ontvangst Weekend, beter bekend als het COW, organiseert. Samen met mijn commissieleden proberen wij zo een leuk mogelijk weekend te organiseren waarin je je mede eerstejaars leert kennen door middel van vele spelen, disCOWs en andere leuke activiteiten! Dit weekend is een mooi begin van het studentenleven en ga je als het goed is nooit vergeten!

Laten we er een COWlo mooi weekend van maken!

Kouter koetjes, 

Laurien