Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Koen Heijmans

Beste aankomend eerstejaars civieler,

Super vet dat je hebt gekozen voor de mooiste studie van de wereld: Civiele Techniek. En misschien nog wel mooier, je hebt besloten om naar het beste begin van je studententijd te komen: het COW. Een weekend waarin je meteen ervaart hoe het is om een student te zijn en waar je mensen leert kennen die gedurende je hele studententijd vrienden zullen zijn. Daarnaast zal het een weekend worden waar je herinneringen maakt die altijd bij zullen blijven.

Ik ben Koen Heijmans, 3e jaars Civiele Techniek student en ik zorg er als penningmeester dit jaar voor dat de financiën voor het COW op orde zijn en ook zorg ik ervoor dat je ’s avonds de meest legendarische feesten zal hebben in de disCOW. Naast het organiseren van dit epische weekend zit ik vaak op het water in de roeiboot bij de studentenroeivereniging Laga, hier ben ik wedstrijdroeier.

We zijn als commissie super hard aan het werken om een zo mooi mogelijk weekend voor jullie neer te zetten. Zoals eerder gezegd een weekend waar je je hele leven op terug zal kijken. Wij hebben er heel veel zin in en we kijken er naar uit om jullie allemaal te ontvangen op het COW. Bij vragen schroom niet om een mailtje te sturen en wij beantwoorden hem zo snel als we kunnen.

Tot op het o zo mooie COW,

Groeten,

Koen Heijmans