Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Jorrit van Heijst

Lieve aankomend eerstejaars, civielers, betonliefhebbers,

Tof dat je overweegt om je in te schrijven voor het COW! Het COW is hét mooiste weekend om je mede-eerstejaars te ontmoeten en daarbij gewoon een hele goede tijd te hebben. Dit jaar zullen we als het goed is weer iets meer in het echt kunnen doen, zodat we jullie gezichten ook zien en het nog epischer wordt! Tijdens dit weekend zal je prachtige activiteiten meemaken, Civiviele Techniek en de studievereniging Practische Studie leren kennen en keihard feesten met misschien wel je nieuwe vrienden voor het leven!

Dan nu een beetje over mij. Ik ben Jorrit, eerstejaars civiel en ik zal proberen mijn steentje bijdragen om dit weekend onvergetelijk te maken. Zelf heb ik als eerstejaars vorig jaar het online COW meegemaakt, waarna ik er zeker van wilde zijn dat ik dit jaar het ‘real-life’ COW óók mee zou maken. Tijdens deze editie van het COW zal ik commissaris keuken zijn, zodat iedereen voorzien is van een heerlijke maaltijd of versnapering.

Ik kijk er naar uit je te spreken op het COW! Spreek me gewoon aan of kom natuurlijk langs in de keuken voor een praatje!

Tot dan!

Jorrit van Heijst

Partners