Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Jens Ulenkate

Ha aankomende eerstejaars,

Fantastisch dat jij je hebt ingeschreven voor de mooiste studie die er is, en niet te vergeten, ingeschreven voor een nieuwe leuke periode van je leven: het studentenleven. Wat is er nou voortreffelijker dan deze onbekende fase tegemoet te treden met een weekend vol spelletjes, dansen of chillen en vrienden maken voor de komende járen?
Mijn naam is Jens en ik ben binnen de COWcie de commissaris materialen en projecten. Voorafgaande hebben mijn lieftallige commissiegenootje Indy en ik civieltechnische projecten uitgezocht die jij met je mede eerstejaars studenten gaat bezoeken voordat je aankomt op de eindlocatie. Tijdens het Civiele Ontvangst Weekend (COW) zal ik met mijn dierbare kluschgilde een torenhoge waterglijbaan beunen waarvan alle aanwezigen gebruik mogen maken, dus jij ook! Naast dit epische weekend organiseren doe zijn er en doe ik nog veel andere dingen in Delft (in de OWEE zul je alles ontdekken wat Delft te bieden heeft). Op het moment sport ik bij de studentensurvival- en de studentenkorfbalvereniging in Delft, studeer ik voor mijn minor een jaartje filosofie en ben ik vanuit de faculteit Civiele Techniek (CiTG) medeverantwoordelijk voor de introductiedag en het opzetten van het mentoraat voor jou als eerstejaars student. 

Meer over het eerstejaarsweekend zal je vanzelf wel meemaken. Als je nog twijfelt, zou ik het zeker aanraden! Het is een laagdrempelige manier om het eerste stapje van je studentenleven te zetten en je eerste contacten te leggen. Tot 10 augustus!

Groetjes,

Jens