Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Hugo von der Thüsen

Hey daar!

Super dat je door onze website aan het wandelen bent en op mijn pagina bent gekomen! Laat ik me even voorstellen, ik ben Hugo, 4e jaars bachelor student Civiele Techniek en fervent PS’er. Na drie toffe commissies gedaan te hebben ben ik nu bij de allermooiste commissie uitgekomen, de COWcie. Samen met 8 super gezellige mensen organiseren wij voor jullie een tof eerstejaarsweekend. Als commissaris logistiek (Hulde) ben ik verantwoordelijk voor van alles en nog wat. Ik maak voor iedereen een draaiboek tot op de minuut precies zodat iedereen precies weet waar ze moeten zijn. Ook regel ik het vervoer, zowel voor de medewerkers als voor jullie. Kamerindelingen en contact met de locatie vallen ook onder mijn verantwoordelijkheid.

Naast de COWcie zit ik ook in de Facultaire Studentenraad (FSR) van onze mooie faculteit, hier zorg ik ervoor dat de stem van de studenten vertegenwoordigd wordt in belangrijke vergaderingen met mensen zoals de decaan en de faculteitssecretaris. Ook zit ik in het Aankomend Kandidaats Bestuur (AKB) van PS waardoor jullie mij op het COW niet alleen in mijn mooie vestje maar ook in mijn AKB-shirtje zullen zien rondlopen.

Wandel lekker nog verder door de website, neem een kijkje bij mijn lieve commissiegenoten en lees de FAQ door en vergeet je daarna niet in te schrijven voor een onvergetelijk weekend!

Liefs, en tot op het COW

Hugo