Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Hannah Werner

Lieve aankomend eerstejaars civiel,

Wat leuk dat jij je wil inschrijven voor het meest epische weekend, het COW! Dit weekend is het moment om je mede-eerstejaar te ontmoeten en de start van je studententijd ..,.. Dit jaar gaan we weer naar het oude bekende terrein, de Hoof. Tijdens het weekend zullen er leuke activiteiten zijn; kan je Civiele Techniek en de studievereniging het Gezelschap ‘Practische Studie’ leren kennen en feesten tot in de laatste uurtjes!

Ik zal me nog even voorstellen: ik ben Hannah, en ben nu tweedejaars Civiele Techniek student. Ik heb dit jaar de functie commissaris Keuken & Projecten op mij genomen. Dit betekent dat ik, samen met Thijs, contact heb gehad met bedrijven om vette civiele projecten te regelen, die jullie zullen bezoeken of de eerste dag van het COW. Daarnaast zal ik op het COW veel in de keuken te vinden zijn, om de heerlijke gerechten te bereiden.

Ik heb heel veel zin in het weekend en hoop je te snel te kunnen verwelkomen op het COW, dan gaan we er samen een onvergetelijke tijd van maken!

Groetjes,

Hannah Werner