Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Gijs Janssen

Lieve aankomend civieler,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in het Civiel Ontvangst Weekend! Dit weekend ga je namelijk nooit meer vergeten. Het is de ideale manier om alvast vrienden te maken voordat je op de eerste dag van het collegejaar in de collegebanken gaat zitten. Verder zal je al kennis maken met Civiele Techniek en is het ook een goed voorproefje van allerlei activiteiten die Practische Studie jaarlijks organiseert.

Nu zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Gijs, tweedejaars civieler en naast dat ik actief ben bij Practische Studie ben ik ook lid bij Virgiel. Vorig jaar heb ik nog een andere commissie gedaan bij PS en dit jaar ga ik me vol inzetten om een onvergetelijk eerstejaars weekend neer te zetten voor jullie. Binnen de commissie heb ik de rol van secretaris op me genomen. Dit houdt in dat ik alle mailtjes verstuur naar jullie maar ook al jullie vragen zal beantwoorden. Ik ben voor het weekend dus het contactpersoon aan wie jullie al jullie vragen kunnen stellen of als je gezellig een praatje wilt houden. Stuur gerust een mailtje naar cow-ps@tudelft.nl of app vanaf 26 juli naar +31 650864742 (bereikbaar tussen 09:00 en 17:00).

Ook hebben Lisa en ik samen de rol van commissaris DisCOW op ons genomen. We zijn samen verantwoordelijk voor de legendarische DisCOW’s die het COW onder andere onvergetelijk maken. Verder zijn Celine en ik samen de vertrouwenspersonen tijdens het weekend dus je kan altijd naar ons toekomen als je ergens mee zit of iets dergelijks.

Schrijf je vooral in voor het COW! Als je nog twijfelt kun je altijd een mailtje sturen. Het zal een geweldige ervaring worden en wij zullen er alles aan doen om er ondanks deze rare tijden het beste van te maken!

Ik zie je op het COW!

Liefs, Gijs Janssen

 
 

Partners