Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Eva van der Weegen

Lieve aankomend Civieler,

Wat leuk dat jij naar Delft wil komen om te duiken in het studentenleven en de prachtige studie: Civiele Techniek. Voor mij was dit een hele grote stap. Een nieuwe omgeving, weg bij je ouders en dan ook nog met een grote groep onbekenden naar het Civiel Ontvangst Weekend. Deze keuzes en dit weekend is iets waar ik altijd nog dankbaar voor ben. Ik heb hier vrienden gemaakt die ik nog steeds regelmatig zie en heb hier herinneringen opgebouwd die ik nooit zal vergeten.

Maar wie ben ik? Ik ben Eva en ik ben nu een derdejaars Civieler. Tussen het studeren door ben ik veel te vinden met mijn vrienden of op de studievereniging van PS (Practische Studie). Ook kan je me vinden op het volleybalveld, met mijn team van de studenten volleybalvereniging Punch. Tot slot organiseer ik natuurlijk ook het COW van ’22! Hier vervul ik de functie van Commissaris Spellen. Dit betekent dat ik invulling geef aan de spellen en activiteiten, waar jij met je mede-studenten aan zal deelnemen.

Wij zijn hard aan het werk om een super mooi weekend voor jullie neer te zetten en ik kijk er enorm naar uit om jou daar ook te zien! Als je nog vragen hebt stuur dan vooral een mailtje naar cow-ps@tudelft.nl en dan zal onze secretaris Bouwe-Jan met liefde al jullie vragen beantwoorden.

Tot op het COW!

Liefs,

Eva van der Weegen