Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Celine Bloem

Beste aankomend eerstejaars!

Wat leuk dat je deze pagina hebt gevonden en (wellicht) geïnteresseerd bent om mee te doen aan het COW!! Het COW is een ontzettend leuk weekend waar je veel nieuwe contacten legt zodat je studententijd in Delft goed van start kan gaan. Ik heb zelf onwijs goeie herinneringen aan mijn eerste COW; gekke thema outfits aan in de disCOW, sportieve spelletjes doen overdag, super brak met je mede-eerstejaars kletsen over hoe gek al die studenten wel niet doen en genieten van het heeeeerlijke eten zoals bijv. blauwe (!) pasta.

Het COW is echt (naar mijn mening) een van de leukste weekenden van het jaar. Inmiddels wordt dit jaar dan ook het vierde COW waarbij ik aanwezig zal zijn, en heb ik dit jaar de eer om het weekend samen met acht andere commissiegenoten te mogen organiseren.

Ik zal me nog even voorstellen: mijn naam is Celine, en ik ben nu derdejaars student Civiele Techniek. Binnen de organisatie van het COW ben ik verantwoordelijk voor de Acquisitie en de Projecten, dat houdt in dat ik lekker veel met bedrijven in contact ben geweest om samenwerkingen binnen te halen en vette civiele projecten te regelen die jullie zullen bezoeken op de eerste dag van het COW!

Ik heb onwijs veel zin in het weekend en hoop jullie dan ook gauw allemaal (hopelijk in het echt!) te mogen ontmoeten, we gaan er samen een onvergetelijk weekend van maken!

Groetjes, Celine

Partners