Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Bouwe-Jan ten Donkelaar

Lieve aankomend eerstejaars,

Super leuk dat je volgend jaar Civiele Techniek komt studeren in Delft en nog leuker dat je meegaat met het COW! Ik ben Bouwe-Jan (Bouwe is ook helemaal prima), ik zit nu in mijn derde jaar Civiele Techniek en samen met m’n commissiegenootjes ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van het COW (één van de mooiste weekenden van je leven)!

Dit jaar heb ik de functie van secretaris op mij genomen. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de mail en het contact met iedereen die naar het COW gaat komen. Dus als je ons een mailtje stuurt, dan is de kans groot dat je van mij een mailtje terug krijgt! Naast commissie doen bij PS en hard studeren ben ik actief bij Obvius en ben ik (bijna) elke donderdag achter (of voor) de bar te vinden in PSOR, het mooiste faculteitscafé van de hele TU campus.

En ik meen het trouwens als ik zeg dat het COW één van de mooiste weekenden van je leven gaat worden. Want naast kennismaken met Delft, de studie en de studievereniging is het COW de plek om studiegenootjes te ontmoeten en vrienden te maken die je nog lang na het COW en je studie zal blijven spreken. Dus als je nog twijfelt of je je gaat inschrijven voor het COW, dan zeg ik vooral doen! En als je nog vragen hebt, dan kan je altijd een mailtje sturen naar cow-ps@tudelft.nl of vanaf 1 augustus mij een appje sturen (0615560997) en dan zal ik zo snel mogelijk al je vragen beantwoorden.

Tot op het COW! :D

Groetjes, Bouwe-Jan