Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Arend-Jan Timmermans

Lieve lezer,

Wat leuk dat je naar de commissieleden van het COW aan het kijken bent! Ik ben Arend-Jan en heb natuurlijk de functie com. Materialen. Samen met mijn commissiegenoten zet ik en groot feest voor jullie neer als eerste ervaring met civiele techniek. Ik bespaar jullie de uitleg van het COW want die hebben jullie vast en zeker bij andere commissieleden al gelezen. Wat ik jullie wel ga vertellen is mijn functie en wie ik ben.

De naam van de functie kan misleidend zijn, maar dat is niet zo. Mijn taak is om de mooiste constructie in Nederland neer te zetten, namelijk het COWsteel. Dit kunstwerk is zo oud als de weg naar Rome en is het boegbeeld van wat jij de komende jaren op civiele gaat studeren.  Zodra je het kunstwerk ziet springt het meteen naar je top 5, nee, top 3 mooiste constructies die je ooit hebt gezien. Een legende vertelt dat de barbaren tijdens de val van Rome naar de blauwdrukken van het COWsteel op zoek waren. Vele dappere legionairs hebben hun leven opgeofferd om het veilig op te bergen zodat honderden jaren later de commissaris materialen ieder jaar de eer heeft om het op te bouwen. Dit COWsteel heeft uiteraard een zwembad waar ook een glijbaan bij zit, commoditeiten vergelijkbaar met een 5 sterren resort.

Dit COWsteel bouw ik natuurlijk niet in m’n uppie. Hierbij krijg ik de hulp van het klusch, de meest charmante bouwvakkers ter wereld. Overdag staan we samen met bloed, zweet en tranen het COWsteel als een lego set in elkaar te zetten waarop we vervolgens ’s avonds het dak van de disCOW eraf blazen.

Nu jullie alles weten over mijn functie is het tijd om wat over mezelf te schrijven. Ik ben derdejaars student civiel en ben altijd in de pauzes aan het tafelvoetballen (als de fysieke colleges weer starten). Voor het COW heb ik meerdere commissies bij PS gedaan die allemaal gruwelijk goed zijn geslaagd en daar sluit dit COW zich zeker bij. Met mijn commissiegenoten gaan wij het een onvergetelijke paar dagen maken.

Veni

Vidi

COWcie!

Met vriendelijke groet,

Arend-Jan Timmermans

Partners