Nieuws

TU Delft Aula nieuwe locatie CBD 2019

Nadat de faculteit van Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) jarenlang als thuisbasis heeft gediend van de Civiele Bedrijvendagen zal in 2019 uitgeweken worden naar een nieuwe locatie. Door geplande onderhoudswerkzaamheden bij de collegezalen van de faculteit CiTG zal hier geen ruimte zijn voor de bedrijvenmarkt. De Civiele Bedrijvendagen zullen daarom op 15 en 16 mei 2019 plaatsvinden in de Aula van de TU Delft. Deze locatie biedt voldoende ruimte voor alle activiteiten rondom de Bedrijvendagen en zo zal deze editie in 2019 alsnog in zijn volledige vorm kunnen plaatsvinden.

Wij zien u graag op 15 en 16 mei op de Civiele Bedrijvendagen 2019!

Sponsoren

  • Tideway
  • Van Oord
  • Fluor
  • Practische Studie
  • Brunel
  • Max Bögl
  • Heijmans
  • Ballast Nedam

Realisatie: verenigingenweb