Jouw carrière scan

“In 15 minuten een stap verder in jouw carrière!”

“Wat kan ik tijdens mijn studie doen om aan mijn cv te bouwen?”, “Hoe vind ik mijn droomstage?”, “Hoe kies ik welke master ik ga doen?”, of “Bij welk bedrijf wil ik na mijn studie werken?”.

Tijdens je studie zijn dit onderwerpen waar je een keuze in moet maken. En dat is niet eenvoudig!

Daarom bieden wij jou tijdens de Civiele Bedrijvendagen de kans om over dit soort carrièrevragen te sparren met een loopbaanexpert. Enginear staat dagelijks in contact met jonge ingenieurs en begeleidt hen bij de overgang van studie naar de arbeidsmarkt. Jij kiest van tevoren zelf waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben.

Mijn cv

Tijdens een interactief gesprek kijk je samen naar hoe je tijdens de studie aan jouw cv kan bouwen en krijg jij inzicht in hoe bedrijven naar jouw cv kijken. Tevens krijg jij een uitgebreide hand-out met algemene tips over het maken van een professioneel cv en persoonlijke feedback op jouw ingestuurde cv.

Hoe kom ik in contact met bedrijven?

Gedurende je studie wil je voor verschillende doeleinden in contact komen met bedrijven. Zo kun je op zoek zijn naar een stage- of afstudeerplek, of je gaat bedrijven benaderen als sponsor voor jouw project of studievereniging. Spar over de juiste aanpak zodat jij jezelf goed presenteert op de arbeidsmarkt.

Masterkeuze

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt over de juiste masterkeuze gezien de vele mogelijkheden binnen jouw vakgebied. Wij helpen je inzichtelijk te maken welke master het best past bij jouw ambities en interesses en maken hierbij de koppeling naar de huidige situatie op de arbeidsmarkt.

Mijn eerste baan

Momenteel zijn er veel mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt. Deze baanzekerheid is enerzijds fijn, maar aan de andere kant brengt het ook de verantwoordelijkheid met zich mee om een bewuste keuze te maken. Hoe maak je nu de juiste keuze voor een passende baan? Spar met een onafhankelijke loopbaanadviseur over jouw persoonlijke stijl, drijfveren en motivatie en krijg inzicht in welke functies en organisaties daar het best bij passen.

Schrijf je hieronder in voor een 15-minuten gesprek op woensdag 15 of donderdag 16 mei. Je kunt aangeven welke dag en tijdstip jouw voorkeur heeft en maak een keuze waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben. Laat je cv achter zodat wij het gesprek goed kunnen voorbereiden en jou in die korte tijd waardevol advies kunnen geven.

https://enginear.nl/evenementen/jouw-carriere-scan-cv-advies-civiele-bedrijvendagen-tu-delft-mei-2019/

Let op: de deadline is maandag 13 mei om 17:00 uur en VOL=VOL!

Sponsoren

  • Sweco
  • Boskalis
  • Dura Vermeer
  • Strukton Civiel
  • Rijkswaterstaat
  • Arthe Civil & Structure
  • VolkerWessels
  • Ballast Nedam

Realisatie: verenigingenweb