Royal HaskoningDHV

 Geïnteresseerd in  Nederlandse en internationale studenten
 Voorkeur masterrichtingen  Geen
 Biedt aan  Stage, afstudeeropdracht en baan
 Dag  Woensdag 16 mei 2018

 

Vacatures

Over Royal HaskoningDHV

Bedrijfsprofiel

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk, internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau sinds 1881. Onze ruim 6.000 professionals leveren diensten op het gebied van energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, stedelijk en landelijk gebied, transport en water in meer dan 150 landen.

Onze professionals leveren hun diensten aan zowel publieke als private klanten. We focussen op het leveren van toegevoegde waarde voor klanten en daarbij richten we ons ook op de uitdagingen waar samenlevingen wereldwijd voor staan. Hieronder vallen de groeiende wereldbevolking en de gevolgen die dit heeft voor onze dorpen en steden, voor de vraag naar schoon drinkwater en watermanagement, voor verkeer en transport en het beheer van hulpbronnen.

Door het nemen van initiatieven in duurzame ontwikkeling en innovatie, werken we gezamenlijk met onze klanten aan oplossingen voor een duurzamere samenleving; nu en in de toekomst. Daarom hebben we gekozen voor ‘Enhancing Society Together’ als onze richtinggevende visie. Met elkaar is belangrijk omdat we geloven dat waardevolle oplossingen voor de toekomst alleen in samenwerking met onze partners, klanten en andere stakeholders gecreëerd kunnen worden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, in Amersfoort.

Werken bij Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV staat in de top van advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Daarom is stage lopen of een afstudeerproject doen bij Royal HaskoningDHV een goed begin van een succesvolle carrière. In nauw overleg met jou, onze managers en senior professionals wordt de inhoud en de duur van een stage- en/of afstudeeropdracht geformuleerd. Als je bij ons stage komt lopen, leer je de organisatie van binnenuit kennen. Je werkt aan innovatieve projecten met een grote maatschappelijke relevantie, waarbij je vaak zelf een (onder) deel van een project toegewezen krijgt. Gedurende de hele stageperiode word je begeleid door een (senior) medewerker en is er genoeg ruimte om aan je eigen (afstudeer)opdracht te werken. Je ontvangt van ons een vergoeding voor je stage of afstudeerproject.

Indien je bij ons als starter in dienst treedt, bieden we je de kans om je (professionele) doelen te realiseren en je passie voor je expertise en een betere wereld te laten bloeien! Onze organisatie drijft op de kennis, ervaring, vaardigheden en competenties van onze medewerkers. Daarom willen we de beste mensen binnenhalen en binnen houden. Royal HaskoningDHV hanteert voor haar beoordelings- en ontwikkelingstraject een competentiegerichte aanpak voor alle medewerkers, van alle niveaus. We bieden vooral een afwisselende werkomgeving waar leren onderdeel uitmaakt van werken. De grote diversiteit aan projecten en opdrachtgevers zorgt ervoor dat iedere dag anders is en dat samenwerken met andere disciplines van Royal HaskoningDHV de normaalste zaak van de wereld is.

Klik hier om je aan te melden voor een individueel gesprek met Royal HaskoningDHV!

Sponsoren

  • Strukton Civiel
  • Max Bögl
  • RHDHV
  • Allseas
  • VolkerWessels
  • Arthe Civil & Structure
  • Tensar
  • LievenseCSO

Realisatie: verenigingenweb