Max Bögl

 

 Geïnteresseerd in  Nederlandse en internationale studenten
 Voorkeur masterrichtingen  Geen
 Biedt aan  Afstudeeropdracht, stages en starters
 Dag  Donderdag 17 mei 2018

 

Vacatures

Over Max Bögl

Max Bögl Nederland heeft de dynamiek van een jong bedrijf en tegelijkertijd de specialistische kennis en ervaring van een gevestigd concern. Ruim 15 jaar zijn we actief in Nederland, als onderdeel van de Max Bögl Groep met de hoofdvestiging in Neumarkt in de Oberpfalz (Duitsland). Met rond de 6.500 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 1,7 miljard Euro behoort Max Bögl tot de grootste bouw-, technologie- en dienstverlenende bedrijven van de Duitse bouwsector. Sinds de oprichting in 1929 zijn innovatief vermogen in onderzoek en techniek het kenmerk van de geschiedenis van het bedrijf. Het brede dienstenspectrum en de hoge mate aan toegevoegde waarde met eigen staalbouw, eigen prefab productie, ultramodern wagen- en machinepark, alsmede eigen grondstoffen en bouwmaterialen garanderen de klanten van de bedrijfsgroep de hoogste kwaliteit van het eerste conceptidee tot aan het kant en klare bouwproduct.

Daarnaast zet onze bedrijfsgroep in op een consequente strategische organisatie, op eigen goed opgeleid jong talent en op een op partnerschap gebaseerde samenwerking met opdrachtgevers, projectpartijen en partnerbedrijven. Hoge standaarden in het projectmanagement, in de afwikkeling van het project en op het gebied van veiligheid op de werkplek, garanderen met inzet van de nieuwste IT- en BIM-technologieën, naadloos in elkaar grijpende productie- en logistieke processen – en garanderen daarmee de hoogst mogelijke kwaliteit, stiptheid in de levertermijn en rendabiliteit.

De ontwikkeling van nieuwe markten, technologieën en bouwtechnieken inspireert dagelijks onze vakmensen, planners, architecten, bouwkundig ingenieurs, commerciële medewerkers en bedrijfsmanagers op meer dan 35 locaties wereldwijd. Innovatieve bouwmaterialen en producten zoals het Max Bögl hybridetoren systeem voor krachtige installaties voor windenergie met grote naafhoogtes, de intelligente Bögl segmentbrug, het op woonkwaliteit en kostenbesparing gerichte modulaire bouwsysteem Max-module laten de juiste feeling voor toekomstige trends in de bouw zien. De ambitie en besluitvaardigheid, nieuwe dingen te creëren en in gang te zetten, bewijst Max Bögl met de ontwikkeling en de bouw van moderne bouwsystemen voor spoorwegen en magneetbanen, alsmede met de gesystematiseerde industriebouw met technisch hoogwaardige parkeergarages en logistieke centra.

Binnen de Nederlandse markt richten wij ons op de markten infrastructuur, utiliteitsbouw en energie. De in de vele jaren verworven know-how in combinatie met de competentie en innovatiekracht wordt weerspiegeld in een groot aantal representatieve en prestigieuze bouwprojecten zoals Stadsbrug Nijmegen, Hanzeboog Zwolle, Noord/Zuidlijn, de Boerenweteringgarage, de Spaarndammer Tunnel, de Spoorbrug Zuidhorn en de Entree CS Amsterdam.

Klik hier om je aan te melden voor een individueel gesprek met Max Bögl!

Sponsoren

  • Deltares
  • Fugro
  • Ingenieursbureau Den Haag
  • Allseas
  • ZRI
  • Boskalis
  • Arthe Civil & Structure
  • Antea Group

Realisatie: verenigingenweb