Het Gezelschap "Practische Studie"
You are here:

Lievense

Geïnteresseerd in  Nederlandse studenten
 Voorkeur masterrichtingen
  • Structural Engineering
  • Building Engineering
  • Geo-Engineering
  • Watermanagement
  • Hydraulic Engineering
  • Transport, Infrastructure and Logistics
  • Construction Management & Engineering
  • Geosciences & Remote Sensing
  • Environmental Engineering
 Biedt aan

Afstudeerders, stages, starters

 Dag   3/4 juni 2020

Schrijf je meteen in

Over Lievense

Wij zijn een (inter)nationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland. Dagelijks werken onze collega’s aan toonaangevende projecten binnen de werkvelden van infra, bouw, water en milieu. Sinds oktober 2019 zijn wij onderdeel van WSP, een wereldwijd advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada.

 

Lievense Infra

Een optimale inpassing van infrastructuur in de maatschappelijke omgeving. Daar staan wij voor. Wij engineeren zowel bovengronds als ondergronds. In landelijk en stedelijk gebied; in, op en over het water. Van havens, bruggen en dijken tot hoogspanning en ondergrondse leidingen.

 

Wij combineren technische ontwerpdisciplines met een brede expertise op het gebied van bodem, waterbeheer, energie, natuur en milieu om de duurzame ontwikkeling van gebieden vorm te geven of reconstrueren. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in natte en droge infrastructuur maakt ons een gedegen kennispartner. Daarbij onderscheiden we ons door onze kennis van de bouw, aanlegtechnieken én begeleiding van het proces. Ook op internationaal gebied hebben wij een schat aan ervaring, met projecten zoals het ontwerp van cruisesteigers, havenbouw en advies over waterveiligheid.

 

Lievense Bouw

Wij kijken naar een praktische oplossing voor ieder vraagstuk. Met oog voor mens en zijn omgeving realiseren wij jouw opgave, klein of groot. We adviseren over de inrichting van gebieden en ruimtes. We ontwerpengebouwen, buurten en wijken. Daarbij is ons doel een goede kwaliteit te realiseren van het gebouw en zijn omgeving. 

 

Bij ons vind je alle expertises onder één dak. In het voortraject van een project of ontwikkeling adviseren wij onze klanten graag over de haalbaarheid. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van huidige vraagstukken en technieken in de markt, zoals de omgevingswet en BIM. De inrichting van onze organisatie en onze aanpak zorgt ervoor dat een klant altijd een expert aan tafel krijgt.

 

Kick-start jouw carrière bij Lievense!

Ben jij op zoek naar een leuke én leerzame plek? Kom met ons in gesprek! Tijdens je stage of afstuderen kom je terecht binnen een multidisciplinair team van specialisten. Wij bieden jou de kans om je breed te ontwikkelen binnen ons bedrijf en zorgen samen voor een creatieve en inspirerende werkomgeving. Uiteraard is een mooie vergoeding van je werkzaamheden bij ons vanzelfsprekend.

 

Wil jij deel uitmaken van een team dat geen uitdaging uit de weggaat? Bekijk onze openstaande vacatures via www.werkenbijlievense.nl

 

Partners