Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Iv-Groep

 Geïnteresseerd in  Nederlandse en internationale studenten
 Voorkeur masterrichtingen
  • Structural Engineering
  • Building Engineering
  • Watermanagement
  • Construction Management & Engineering
  • Offshore & Dredging Engineering
  • Geosciences & Remote Sensing
  • Coastal and Marine Engineering and Management
 Biedt aan  Afstudeerders, stages, starters
 Dag   3/4 juni 2020

Schrijf je meteen in

Over Iv-Groep

Iv-Groep - Ingenieurs met passie voor techniek

Iv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen wij binnen de sectoren Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. We zijn een club mensen met échte passie voor het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klant.

 

Impact creëren met jouw technische kennis? Join us!

Werken bij Iv betekent werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Met ruim 800 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, bedenk je oplossingen voor de grootste technische uitdagingen van de meest uiteenlopende projecten. Op kantoor of op locatie. Wat het werken bij Iv verder zo leuk maakt? Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen ontwikkeling. Zo bepaal je je eigen doelen en krijg je direct veel eigen verantwoordelijkheid in je project.

Kijk op www.werkenbijiv.nl voor alle vacatures, stages- en afstudeermogelijkheden. Je leest hier ook alles over onze uitdagende projecten en hoe het is om bij Iv te werken.

 

Iv geeft je ruimte om jezelf te ontwikkelen

Iv is een groeiende en ambitieuze organisatie. Dit creëert kansen voor talentvolle medewerkers. Door ze veel eigen verantwoordelijkheid in de projecten te geven en de lat hoog te leggen, stimuleren wij onze medewerkers hun talenten te blijven ontwikkelen. Bij Iv hanteren wij weinig vastgelegde paden, maar bieden wij ruimte voor jouw ondernemerschap. En doordat we groeien zijn er steeds weer nieuwe wegen te bewandelen. Om je hierin te begeleiden én om je eigen ontwikkeling te stimuleren, werken we met ontwikkelgesprekken. Feedback is daarbij een essentieel onderdeel. We geloven in talenten van mensen. We geloven dat talenten zich kunnen ontwikkelen door begeleiding en samenwerking, en daardoor steeds breder inzetbaar zijn binnen en buiten de organisatie. En we zijn ervan overtuigd dat onze mensen zich het best kunnen ontwikkelen als zij hiervoor de vrijheid en ruimte krijgen.

 

Wij ontmoeten je graag tijdens de Civiele Bedrijvendagen!

 

www.iv-groep.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de mogelijkheden binnen Iv en volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook!

 

Partners