GMB Civiel BV

 

 Geïnteresseerd in  Nederlandse studenten
 Voorkeur masterrichtingen  WM en CME
 Biedt aan  Stage, afstudeeropdracht, baan
 Dag  Woensdag

 

Vacatures:

  • Open sollicitatie

 

Over GMB Civiel

GMB, ervaar de zekerheid
GMB realiseert grote, vaak geïntegreerde en multidisciplinaire projecten. Projecten op het gebied van water, energie en grondstoffen. Onze expertise is breed en onze projecten zijn veelzijdig. Dat is de kracht van GMB. Zo realiseren we kunstwerken, haventerminals en waterkeringen, maar ook gemalen, drinkwaterpompstations, afvalwaterzuiveringsinstallaties en vergistingsinstallaties. GMB is actief voor Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven en industrie.

Om de uitdagingen in de markt te kunnen beheersen, is het ontwikkelen en verzilveren van kennis belangrijk. We richten ons daarom bij GMB Civiel op duidelijke product-/marktcombinaties in het waterspoor: Waterkwaliteit & installaties, Waterveiligheid & constructies en Haven & industrie. 

Bij Waterkwaliteit & installaties richten we ons door het multidisciplinair ontwerpen en realiseren van waterzuiveringen, energiefabrieken, gemalen  en persleidingen met kennis van complexe functionaliteiten. We combineren onze kennis van watertechnologie en werktuigbouw met bouwen op een efficiënte en duurzame wijze.  

De specialisten van Waterveiligheid & constructies realiseren integrale en complexe projecten met aandacht voor de omgeving en ontwerpopgaven. Denk hierbij aan de aanleg van kades, rivierdijken, bruggen en sluizen en het aanbrengen van harde keringen. 

Bij GMB Haven & industrie zorgen we voor onderhoud en aanleg van haventerreinen en terminals, kraan- en spoorbanen, bedrijfshallen en service-activiteiten. 

Specialismen en synergie
Binnen de hoofdactiviteiten hebben de werkmaatschappijen veelzijdige specialismen ontwikkeld, zoals speciale technieken om de bedrijfsvoering van gemalen en zuiveringsinstallaties tijdens de werkzaamheden in stand te houden. De onderlinge uitwisseling van de verkregen hoogwaardige kennis en ervaring en het toepassen daarvan bij advies, ontwerp en uitvoering leiden tot een grote mate van synergie die GMB ten dienste van haar opdrachtgever stelt. 

GMB is met ruim 400 medewerkers gevestigd in Opheusden, Heerjansdam, Tiel,  Zutphen en Kampen. 

Sponsoren

  • Strukton Civiel
  • Mourik
  • LievenseCSO
  • Fugro
  • RHDHV
  • Sweco
  • Arthe Civil & Structure
  • Tensar

Realisatie: verenigingenweb