De RuwBouw Groep

 

 Geïnteresseerd in  Nederlandse studenten
 Voorkeur masterrichtingen  SE, BE, TP en CME
 Biedt aan  Stage, afstudeeropdracht, baan
 Dag  Donderdag

 

Vacatures:

 

Over De RuwBouw Groep

De RuwBouw Groep wil met constructieve oplossingen drager zijn van een efficiënte en duurzame bouw. Dat doen wij door ervoor te zorgen dat klanten voor elk project steeds de beste oplossing krijgen. Met een integrale benadering leveren we ruwbouwoplossingen die passen in een kostenefficiënt en beheersbaar bouwproces. Wij hebben de techniek hoog in het vaandel staan, het is immers samen met onze grote productie tak, de kern van ons bedrijf.

De Ruwbouw groep is in 2016 ontstaan uit het samengaan van verscheidene sterke merken: Calduran kalkzandsteen, Heembeton wanden en Dycore vloeren. Wij bieden innovatieve ruwbouwoplossingen die aan de basis staan van een efficiënte bouw, zoals met prefab wanden en vloeren, kalkzandsteen en complete casco’s, kant-en-klaar en op maat. Hiermee dragen we bij aan een gestroomlijnd bouwproces met minder risico’s, voorspelbare kosten en hoge kwaliteit.

De RuwBouw Groep heeft productievestigingen in Harderwijk, Lelystad, Hoogersmilde, Oosterhout, Veenoord en Breda en telt ruim 600 medewerkers. Het hoofdkantoor is in Harderwijk gevestigd. De RuwBouw Groep is onderdeel van de CRH Group – internationaal leverancier van bouwmaterialen.

Om onze ambities waar te maken zijn we op zoek naar de volgende generatie technici om onze technische afdeling verder uit te bouwen en te vernieuwen. Binnen ons bedrijf en bij onze moedermaatschappij (CRH) zijn talloze carrière mogelijkheden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

De mening en de betrokkenheid van medewerkers spelen ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van De RuwBouw Groep. We geloven dat goede onderlinge samenwerking leidt tot praktische verbetervoorstellen en verrassende innovaties op allerlei terreinen.

Wij investeren graag gericht in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We geloven in ‘een leven lang leren’ en bieden daarvoor ruimte, faciliteiten en begeleiding. Wij kijken daarbij niet alleen naar vandaag, maar vooral ook naar de toekomst. De RuwBouw Groep wil blijven verbeteren. De eisen die aan onze producten en diensten worden gesteld, leiden steeds opnieuw tot aanpassingen en verbeteringen. Onze medewerkers spelen daarin een cruciale rol.

Wij kijken uit naar een aantal goede gesprekken met studenten die op zoek zijn naar een eerste baan, stage of afstudeerplek.
 

Sponsoren

  • Van Oord
  • RHDHV
  • Max Bögl
  • Sweco
  • Wagemaker
  • VolkerWessels
  • Heijmans
  • LievenseCSO

Realisatie: verenigingenweb