Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

DPI

 Geïnteresseerd in  Nederlandse studenten
 Voorkeur masterrichtingen
  • Building Engineering
  • Watermanagement
  • Transport, Infrastructure and Logistics
  • Construction Management & Engineering
  • Coastal and Marine Engineering and Management
  • Environmental Engineering
 Biedt aan  Afstudeerders, stages, bijbanen, bacheloreindwerk, starters
 Dag   3/4 juni 2020

Schrijf je meteen in

Over DPI

Jij: maakt complexe projecten en processen eenvoudig en creëert meerwaarde voor onze klanten in de bouwnijverheid. Jij werkt graag in een informele organisatie met intelligente professionals. Jij wilt alle vrijheid om je eigen tijd in te delen en je bepaalt zelf waarin jij je ontwikkelt. Herken jij jezelf? Lees dan verder!

 

Wij: Consultancy en 2e plek in Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019

DPI biedt meetrappend advies op projecten waarmee wij organisaties beter maken. De consultants van DPI leveren maatwerk adviezen, maken processen inzichtelijk en verbeteren processen voor hun klanten. DPI geeft tevens externe opleiding en ondersteuning bij diverse technische vraagstukken, met als doel dat een klantorganisatie het “uiteindelijk zelf kan doen”. Verder zijn wij als DPI’ers, naast het werk voor onze klantorganisaties, een gedeelte van de week bezig met  interne opleidingen, scholing en de (door)ontwikkeling van de DPI dienstverlening.

 

Ons team van consultants trapt met klanten mee met een bijzondere mix van uiteenlopende capaciteiten, kennis en kunde. Het klinkt cliché, maar de mens is belangrijker dan het CV. En het team is voor ons belangrijker dan de persoon. Wij sturen actief op onze onderlinge relatie en samenwerking. Wij zeggen tegen elkaar wat wij denken, wat wij voelen en geven elkaar hierin de ruimte. Dat hebben wij ook bewezen door in 2019 de tweede plek te veroveren in 'Het Vitaalste Bedrijf van Nederland'. Kijk op www.dutchpi.com voor het hele verhaal.

 

Onze klanten zijn actief in de infrastructuur, bouw-, installatie- en energiesector. Wij werken met ons team van 35 enthousiaste consultants voor gemiddeld 40 klanten. Dit zijn onder andere rijks- en provinciale overheden, Cobouw top 50 aannemers, de lokale aannemer om de hoek, installateurs en ingenieursbureaus. 

 

Wij zijn DPI, Dutch Process Innovators: Doelgericht. Pragmatisch. Inventief.

Partners