Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Max Bögl

 Geïnteresseerd in  Nederlandse studenten
 Voorkeur masterrichtingen
  • Structural Engineering
  • Building Engineering
  • Geo-Engineering
  • Transport, Infrastructure and Logistics
  • Construction Management & Engineering
 Biedt aan  

stages, bijbanen, starters

 Dag   3/4 juni 2020

Schrijf je meteen in

Over Max Bögl

Max Bögl Nederland heeft de dynamiek van een jong bedrijf en tegelijkertijd de specialistische kennis en ervaring van een gevestigd concern. Bijna 20 jaar zijn we actief in Nederland, als onderdeel van de Max Bögl Groep met de hoofdvestiging in Neumarkt in de Oberpfalz (Duitsland). Met rond de 6.500 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 1,7 miljard Euro behoort Max Bögl tot de grootste bouw-, technologie- en dienstverlenende bedrijven van de Duitse bouwsector.

 

Binnen de Nederlandse markt richten wij ons op de markten infrastructuur, utiliteitsbouw en energie. De in de vele jaren verworven knowhow in combinatie met de competentie en innovatiekracht wordt weerspiegeld in een groot aantal representatieve en prestigieuze bouwprojecten zoals Noord/Zuidlijn, Albert Cuypgarage, de Spoorbrug Zuidhorn, Entree CS Amsterdam en Herinrichting Vijzelstraat.

 

Met toekomstgerichte eigen ontwikkelingen met betrekking tot de thema’s van onze tijd zoals duurzame energie, urbanisatie, mobiliteit en infrastructuur, verwezenlijkt Max Bögl vandaag al oplossingen voor de megatrends van onze geglobaliseerde wereld. Gebaseerd op jarenlange ervaring en competenties positioneert Max Bögl zich bovendien als belangrijke impulsgever in de ontwikkeling van innovatieve producten, technologieën en bouwprocessen

Partners