Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Heijmans

 Geïnteresseerd in   Nederlandse studenten
 Voorkeur masterrichtingen
  • Structural Engineering
  • Building Engineering
  • Geo-Engineering
  • Watermanagement
  • Transport, Infrastructure and Logistics
  • Construction Management & Engineering
 Biedt aan  Afstudeerders, stages, starters
 Dag   3/4 juni 2020

Schrijf je meteen in

Over Heijmans infra

Meer dan ooit is bouwen een vak dat kennis en kunde vereist; een vak dat niet alleen wordt bepaald door het 'maken', maar vooral ook door het 'bedenken'. Heijmans is steeds vaker betrokken bij de hele keten van ontwerp via uitvoering tot en met onderhoud en beheer.

 

Dat maakt projecten groter en complexer, maar ook uitdagender. Heijmans is dan ook een integraal opererend bedrijf, waarin de grenzen tussen disciplines vervagen en samenwerking en transparantie centraal staan. Verandering, creativiteit en de integratie van systemen zien wij als noodzaak in een wereld die wordt bepaald door het schaarser worden van ruimte, grondstoffen en andere hulpbronnen. Het maakt werken voor Heijmans interessant en afwisselend, of het nu gaat om kleine, kortlopende of om grote, meerjarige projecten.

 

Kernactiviteiten

De kernactiviteiten van Heijmans Infra zijn gericht op ontwerp, (ver)bouw, onderhoud en renovatie van wegen, bruggen en viaducten, tunnels en onderdoorgangen, sluizen, stuwen en kademuren, (ondergrondse) parkeergarages en afvalwaterzuiveringsinstallaties, maar ook op de inrichting van de openbare ruimte en ondergrondse voorzieningen voor de distributie van energie, vloeistoffen, gassen en data; van snelwegen tot sportvelden, van sluizencomplexen tot datacenters, van parkeergarages tot dive unders; met alle activiteiten binnen Heijmans Infra is je werk geen dag hetzelfde. Overigens werken alle specialisten van Heijmans Infra, inclusief engineering, onder één dak, waardoor deze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Partners