Het Gezelschap "Practische Studie"
U bent hier:

Individuele Gesprekken

De individuele gesprekken van de Civiele Bedrijvendagen 2020 vinden dit jaar online plaats op 3 en 4 juni zodat jij een eventuele (bij)baan of afstudeerplek nog voor de zomer kunt vastleggen! Deze gesprekken zullen ongeveer een half uur duren en vinden plaats op een online platform waar je een video gesprek zal voeren met een bedrijf. Een individueel gesprek biedt de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met het bedrijf waarin jij geïnteresseerd bent. Een mooie kans dus om een eventuele stageplek, bijbaan, afstudeerplaats bachelor eindproject of baan te bespreken!

De lijst met aanwezige bedrijven is hiernaast te vinden. Hier kun je bedrijfsinformatie vinden en zien wat een bedrijf te bieden heeft. Vul het aanmeldformulier in en upload je CV en een korte motivatiebrief per bedrijf. De inschrijvingen sluiten op zondag 24 mei om 23.59 uur. Vervolgens zullen bedrijven kiezen wie zij uitnodigen op gesprek. . We zullen uiterlijk maandag 1 juni bekend maken of je bent uitgenodigd voor een gesprek. Houdt in ieder geval alvast de dagen vrij zodat je beschikbaar bent

Als je deelneemt aan een individueel gesprek maak je kans om een UE BOOM 3 box te winnen! Bij elk gesprek dat je voert, heb je een grotere kans om deze prijs te winnen. N.B. : Aanwezigheid bij het gesprek is verplicht om de prijs te winnen.

Schrijf je hier meteen in

 

Partners