Enginear

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt die is ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding. Wij creëren carrières voor studenten en jonge ingenieurs met maximaal vier jaar werkervaring op bachelor- of masterniveau. 

Enginear is specialist in het vakgebied van de Civiele Techniek, Bouwkunde en Geo-Informatie. Ook wel aangeduid als het vakgebied van de Gebouwde Omgeving. 

De Civiele Bedrijvendagen 

Tijdens de Bedrijvendagen heb jij een persoonlijke afspraak van 10 minuten (je kunt van tevoren zelf aangeven welke tijd voor jou goed uitkomt). Tijdens dit gesprek krijg je de kans om alles te vragen over essentiële aspecten in het benaderen van de arbeidsmarkt en andere actuele onderwerpen in relatie tot stage, afstuderen of werk. Tijdens het gesprek krijg je ook jouw CV terug met schriftelijke verbetervoorstellen en een hand-out met diverse tips. Jouw CV (Curriculum Vitae) is vaak het eerste wat een potentiële werkgever van je te zien krijgt, niet onbelangrijk dus. Enginear staat dagelijks in contact met junior werkzoekenden binnen het vakgebied van de gebouwde omgeving en heeft na jarenlange ervaring een uitstekend beeld van de manier waarop bedrijven (projectleiders, bedrijfsleiders, HR-managers of directeuren van aannemers en adviesbureaus) jouw CV lezen en interpreteren. 

Graag laten we jou gebruik maken van de mogelijkheid om je CV te laten checken en daar waar mogelijk te verbeteren. Hoe werkt dit? Je krijgt tot 11 mei 2018 de kans om je in te schrijven en daarbij jouw CV te uploaden via deze link

Wat kunnen wij voor jou betekenen als student? 

Samen met verschillende studieverenigingen, hogescholen en universiteiten organiseert Enginear verschillende trainingen, workshops en evenementen waarbij wij onze kennis van solliciteren, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling delen. 

Daarnaast helpen wij jou graag bij het vinden van een relevante bijbaan in jouw vakgebied. Door tijdens je studie twee tot vijf dagen per week als werkstudent aan de slag te gaan kom jij erachter wat er echt bij jou past! 

Wat kunnen wij voor jou betekenen als starter? 

Bij Enginear vinden wij het belangrijk dat loopkeuzes bewust worden gemaakt. Daarom kun je gratis en vrijblijvend langskomen voor een carrière adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij samen naar de start van jouw loopbaan. Op jouw verzoek zullen wij vervolgens binnen ons netwerk actief op zoek gaan naar de baan die bij jou past! Het heeft onze voorkeur om jou te laten starten op basis van Werving en Selectie. Dit betekent dat het ons doel is om jou zo snel mogelijk bij de opdrachtgever in dienst te laten treden. 

Kom voor de mogelijkheden, een kort loopbaanadviesgesprek of meer informatie langs onze stand tijdens de Civiele Bedrijvendagen 2018. 

Klik HIER voor het uploaden van je CV en voor het inschrijven voor een adviesgesprek tijdens de Civiele Bedrijvendagen. Je kunt je voorkeurstijden voor het adviesgesprek aangeven via de link en vervolgens sturen wij je een mail met de definitieve tijd. 

For international students: Enginear will perform a professional check on your resume during the Civiele Bedrijvendagen. Click on the “Inschrijven” (sign up) button and upload your resume! The timeslots are for career advice meetings. You can sign up for those as well, however Enginear mainly has career opportunities for Dutch-speaking students.

Sponsoren

  • Allseas
  • Brunel
  • Strukton Civiel
  • Arcadis
  • Ingenieursbureau Den Haag
  • Wagemaker
  • Sweco
  • RHDHV

Realisatie: verenigingenweb